Tekemistä

Vuokrattavalta loma-asunnolta on n. 200 metriä alueen pisimmälle hiekkarannalle jossa voi auringonoton lisäksi pulahtaa turkoosin siniseen mereen, harrastaa vesihiihtoa tai riippuliitoa, supata ja syödä lounasta varpaat hiekkaan upotettuna.

Asunnon ympäristössä on paljon kivoja golfkenttiä joihin lähtöaikoja saa lyhyelläkin varoitusajalla. Tässä muutamia: Golf de Saint Donat, Riviera Golf de Barbossi, Old Course Cannes Mandelieu, Golf de Monte- Carlo sekä Golf de la Grande Bastide.

Kauniita kävelyreittejä löytyy niin rantoja pitkin kuin hieman sisämaan vuoristosta. Eväät, juotavaa, kamera, aurinkovoidetta ja hellehattu reppuun. Eikun matkaan !

Pyöräily on myös suosittua joskin ajaa pitää liikenteen seassa koska pyöräteitä ei ole.

Lapsille on leikkipuistoja, karuselleja, tramboliineja, eläinpuistoja ja tietysti ihan parasta on uida meressä tai asunnon uima-altaassa. Joulun aikoihin monissa paikoissa on luistinratoja sekä joulumarkkinoita.

Talvikuukausina voi suunnata n. 2 tunnin ajomatkan päässä sijaitseviin hiihtokeskuksiin. Lähimpiä ovat Isola2000, Auron ja Limone Piemonte. Antibesista pääsee kätevästi ski-bussilla hiihtämään.

Shoppailun himoisille alue on oikea paratiisi. Juan les Pinsissä on paljon kivoja ja edullisia pikkuliikkeitä. Cannesista löytyy kaikki mahdolliset huippusuunnittelijoiden luksusliikkeet. Nizzassa on iso tavaratalo Nice Etoile ja lentokentän vieressä Cap3000.

Useimmista satamista voi vuokrata veneen joko kuljettajalla tai ilman.

Alueella on paljon viinitiloja joissa voi tutustua viinin valmistukseen ja ostaa edullisesti erilaisia viinejä, erityisesti roseeta, joka on alueen suosiossa.

Jos auto on käytettävissä kannattaa ajella rantateitä pitkin. Upeat maisemat niin Monacoon kuin Marseilleenkin päin saavat haukkomaan henkeä.

Verdonin kanjoneilla voi harrastaa vuorikiipeilyä, koskenlaskua, polkea polkuveneellä sekä kävellä ja ihailla maisemia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: