Kulkuyhteydet

Alueella on helppo liikkua. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät ja edulliset. Vuokra-autolla tietysti reviiri laajenee. Liikenne on vilkasta mutta sujuvaa. Vuokra-auton kannattaa olla pieni koska parkkipaikat ovat ahtaita.

Lennot Helsingistä Nizzaan

Tällä hetkellä Nizzaan lentää mm Finnair, Lufthansa, KLM ja Air Baltic. Keväällä 2021 sinne pääsee suorilla n. kolmen tunnin lennoilla Finnairin kyydissä.

Lentokenttäbussi tuo talon eteen

Ilman omaa autoa alueella pärjää hyvin. Lentokenttäbussilla on suora yhteys kentältä talon eteen. Matka kestää n. 30-45 minuuttia liikenteestä riippuen. Voit ladata lentokenttäbussin aikataulun tästä

Omalla tai vuokra-autolla

Matka Nizzan lentokentältä moottoritietä pitkin taittuu vuokra-autolla n. 20 minuutissa tai hieman hitaammin kaunista rantatietä ajellen. Auton vuokraajalle talossa on oma autopaikka. Jotkut ovat matkustaneet omalla autolla Suomesta Euroopan läpi.

Paikallisbussit

Bussit kulkevat talon edestä ja matka maksaa alk. 1,50 euroa. Niillä pääsee kätevästi mm. Cannesiin, Antibesiin ja Nizzaan. Bussit eivät kulje kovin myöhään.

Taxi

Taxit ovat hintavia ja niitä on vaikea löytää. Uber toimii alueella hyvin.

Juna

Junalla matkustaa Monacoon n. tunnissa ja siitä on enää kivenheitto Italian puolelle. TVG-juna vie Antibesin asemalta Pariisiin n. 5 tunnissa.

Laiva

Nousemalla laivaan Juan les Pinsin rannasta, voi ihailla huikeita maisemia mereltä. Muutaman tunnin merimatkan jälkeen saavutaan Monacoon tai Saint-Tropeziin. Nizzasta on laivayhteys Korsikalle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: