Golf

GOLF

Ranskan Rivieralla, lyhyen ajomatkan päässä www.lomariviera.fi asunnolta on kymmeniä kivoja golfkenttiä. Täällä voi golfata ympäri vuoden.

Lähtöaikoja saa lyhyelläkin varoitusajalla. Englanninkielellä pärjää mainiosti!

Tässä vain muutamia

Monte Carlo Golf Club

Tämä kenttä kannattaa pelata jo upeiden maisemien takia. Etuysiltä avautuu henkeäsalpaavat maisemat Monacoon ja Monte Carloon ja kannattaakin pitää kamera lähellä, takaysillä voikin sitten keskittyä enemmän pelaamiseen.

Hyvä proshop!

 

 

 

 

 

 

Saint Endreol Golf Club

N. tunnin ajomatkan päässä La Motessa sijaitseva vuorien ympäröimä golfkenttä. Todella kauniit maisemat. Käveltävä mutta hieman mäkinen.

Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.

 

 

 


Golf Grande Bastide

Grassen lähellä oleva mukavan leppoisa kenttä. Ravintolassa hyvä ruoka ja palvelu on asiallista. Kenttä on tasainen ja sopii hyvin käveltäväksi. Hyvä proshop!

Yksi meidän lemppareista:)

 

 

 


Golf Old Course Cannes

Kaunis puistomainen kenttä Cannesissa, jota reunustaa suuret havupuut. Tarkkuutta vaaditaan usealla väylällä. Kenttä on tasainen ja helposti käveltävä. Osa väylistä on joen toisella puolella ja sinne kuljetaan lossilla. Paluumatkalla pieni tippi kuskille on paikallaan:) 18 reiän lisäksi kenttää kiertää 9 reikää. Tällaisia pitäisi olla Suomessakin!

Kenttä on todella mukava, herkimpien keskittymistä voi häiritä autojen ja junan äänet. Lisäksi lähellä sijaitsee Mandelieun lentokenttä, josta nousee yksityisjettejä. Niitä on kiva seurata mikäli peli ei ota
sujuakseen 🙂

 

 

Sainte Maxime Golf Course

Asunnolta tänne hurauttaa liikenteestä riippuen tunnissa. Me varasimme puolitoista eikä ihan hirveästi ylimääräistä aikaa jäänyt.

Jo kentälle ajettaessa kivutaan kohtuullisen korkealle ja maisemat ovat todella upeat. St Tropez jää merelle katsottaessa oikealle.

Meille sattui hieman pilvinen sää joten kuvatkin ovat tummia.

Täällä on autopakko mutta se on hyvä asia korkeuserojen vuoksi.

Ravintolassa hyvä ruoka ja proshop taitaa olla alueen parhaita mutta hinnatkin ovat sen mukaiset.

Suosittelemme lämpimästi!

 

 

 

 

Riviera Golf de Barbossi

Kaunis ja kiva kenttä Cannesin takana Mandelieu-la Napoulessa n. 30 minuutin ajomatkan päässä asunnolta. Ravintolasta olemme saaneet aina maittavaa ruokaa ja terassilta on mukava ihailla kaunista kenttää. Me olemme ottaneet lähes joka kerta auton mutta kävellenkin pärjää 🙂

 

 


Opio Valbonne

Tämäkin golfkenttä löytyy n. puolen tunnin ajomatkan päästä www.lomariviera.fi asunnolta. Kiva käveltävä kenttä jossa väylät suhteellisen lyhyitä.

 

 


Terre Blanche

Kuuluu ehdottomasti alueen helmiin. Kenttä on yksi European Tour kentistä. Jokainen lyönti on hintansa väärtti. Palvelu on hyvää ja ruoka erinomaista.

Greenfee on suolainen mutta siihen kuuluu auto ja mieleenpainuvia lyöntejä sekä elämyksiä.

Sean Connery omisti paikan ja maat 20 vuotta kunnes myi ne vuonna 1999. Sittemmin tänne rakennettiin mm. kaksi golfkenttää, hotelli ja spa. Huhu kertoo, että Connery voitti paikan ja maat pokeripelissä.

Hyvä proshop:)

 

Golfloma Ranskan Rivieralla on varmasti hyvä vaihtoehto muiden golfkohteiden joukossa. Kevät ja syksy ovat parasta aikaa. Kesällä saattaa olla liian kuuma. Vuokrattava kaksiomme www.lomariviera.fi sijaitsee hyvällä paikalla ja siitä on helppo lähteä joka suuntaa. Tekemistä ja nähtävää löytyy myös vaikka ei golfaisikaan.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: