Lomariviera loma-asunto

Vuokrattava loma-asunto Etelä-Ranskassa lähellä Nizzaa

Moni jo suunnittelee lomamatkaa tulevalle kesälle. Lentoja on harvennettu eikä Nizzaankaan pääse suorilla lennoilla juuri nyt. Löysimme kuitenkin mukavan reitin Lufthansalla Munchenin kautta. Hintakaan ei päätä huimaa.

Tarjoamme hotelli majoituksen sijaan mukavan kaksion vuokrattavaksi. Asunto sijaitsee n. 18 km Nizzan lentokentältä. Auton vuokraajille löytyy autopaikka talon alta ja lentokenttäbussi tuo talon eteen. Talossa on oma uima-allas jossa on pieni osa erotettu lapsille. Ruokakauppa on lähellä joten voit valmistaa ruokasi itse eikä tarvitse välttämättä syödä ravintoloissa.

Tällä hetkellä vapaita aikoja löytyy hyvin koska koronan takia varauksia peruuntui kesältä ja syksyltä 2020.

Ota rohkeasti yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa asunnosta ja ympäristöstä.

Lomalle Etelä-Ranskaan ja oma uima-allas

Kevään aikana kaikki vuokrattavan loma-asuntomme www.lomariviera.fi varaukset peruuntuivat koronasta johtuen. Lentoyhtiöt peruivat lentojaan mutta nyt näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä. Vielä ehtii toteuttaa loma unelmansa etelän lämmössä.

Finnair aloittaa suorat lennot Nizzaan 1.7.2020. Aivan mahtavaa! Norwegiankin näyttää myyvän lippuja juhannus viikolta eteenpäin.

Asuntomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä n. 18 km Nizzan lentokentältä Cannesin suuntaan. Kaunis Antibes Juan les Pins on loistava lomakohde myös lapsiperheille. Asunnossamme on uima-allas ja meren ranta löytyy n. 200 metrin päästä.

Meillä on pieni kaksio jossa on makuupaikat neljälle hengelle. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja siinä on hissi jolla pääsee suoraan autohalliin. Autopaikka kuuluu vuokran hintaa.

Paikallisbussi kulkee talon edestä mm. Cannesiin, Antibesiin ja Nizzaan. Junalla hurauttaa tunnissa Monacoon.

Nyt on hyvät mahdollisuudet vuokrata asuntoamme viikoksi, kahdeksi tai vaikka talviaikana pidemmäksikin aikaa. Kysy höllennetyistä vuokrausehdoistamme sähköpostilla. Osoite löytyy kotisivuiltamme.

Vuokraamalla lomahuoneiston, voi valmistaa ruokansa itse ja samalla säästää helposti myös rahassa. Ei tarvitse pakkautua täysiin ravintoloihin. Hyvätasoinen ruokakauppa onkin aivan talon vieressä ja patonkia saa taloa vastapäätä olevasta leipomosta. Lapsia varten lähellä on myös Mc Donalds.

Ota rohkeasti yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Toistaiseksi on vielä hyvin vapaata.

Vuokrattava loma-asunto uima-altaalla lähellä Nizzaa

Kivan kokoinen kaksiomme Antibes Juan les Pinsissä, tarjoaa mukavat olosuhteet lomallesi. Loma-asunnossa majoittuminen antaa vapauden syödä aamupalaa kaikessa rauhassa ja itse tehty ruoka tuoreista raaka-aineista tuo myös säästöä lomabudjettiin. Siinä säästää helposti lentolippujen hinnan kun ei syö kokoajan ravintoloissa.

Asuntomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Nizzan lentokentältä kuin Cannesista, Antibesista, Monacosta jne. Koko kaunis Ranskan Riviera on koettavissa helposti. Mikä parasta, lentoaika Nizzaan on vain n. 3 tuntia ja suoria lentoja on ympäri vuoden.

Perheen pienimmät ovat hullaantuneet talossa olevasta uima-altaasta. Loivasti syvenevä hiekkarantakin on n. 200 metrin päässä. Ruokakauppa ja leipomo ovat aivan vieressä sekä Mc Donalds ja leipomon viereen iltaisin tuleva pizza-auto ovat olleet myös lapsiperheiden pelastus.

Asuntomme onkin saanut kiitosta hyvistä kulkuyhteyksistä sekä meren läheisyydestä ja siitä että Juan les Pinsin ranta on hiekkaa eikä kiviä niinkuin Nizzassa. Nizzan kivikkoisesta rannasta on vaikeaa nousta ylös. On myös arvostettu asunnon rauhallista ympäristöä.

Kaksiossamme majoittuu helposti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Asunnolle on helppoa löytää ja sieltä on mukava tehdä päiväretkiä ympäristöön.

Parasta aikaa Rivieralla on kevät kun kukat, puut ja pensaat kukkivat. Kaikki on vihreää. Lämpötilakaan ei nouse vielä hellelukemiin. Heinä- ja elokuu ovat kuumimmat mutta silloin voi olla varma että aurinko paistaa ja lämmintä riittää. Asunnossamme on ilmastointi mikä helpottaa kuumimpana aikana.

Harrastusmahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Golfkenttiä on kymmeniä, patikoida voi vuorilla tai rantareittejä. Tästä blogista löytyy tietoa myös näistä. Lisäksi voi vuokrata polkupyörän, pelata tennistä, harrastaa veneilyä, sukeltaa, meloa, lenkkeillä jne. Lapsille löytyy huvipuistoja ja eläintarhoja. Antibesin Marinelandiin syntyi tänä talvena kolme jääkarhun poikasta. Suloista! Hiihtää ja lasketella voi n. kahden tunnin ajomatkan päässä useissa hiihtokeskuksissa. Täällä ei tekeminen lopu. Tästä blogistamme löytyy paljon tietoa.

Meidän kivaa kakkoskotiamme voi vuokrata ottamalla yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Vietä elämäsi loma Rivieralla.

Vuokrattava loma-asunto Etelä-Ranskassa uima-altaalla

Vuokrattava loma-asuntomme on saanut kiitosta mm. lapsiperheiltä. Talossa oleva uima-allas on koettu positiiviseksi. Meren rantakin on n. 200 metrin päässä, joka on loivasti syvenevä ja mikä parasta, se ei ole kivikkoinen niinkuin Nizzan ranta. Aikuisellekin on vaikeuksia päästä Nizzan rannasta ylös.

Asuntomme sijaitsee n. 18 km Nizzan lentokentältä Antibes Juan les Pinsissä. Mikäli ei halua vuokrata autoa, tuo lentokenttäbussi talon eteen reilussa puolessa tunnissa.

Muutenkin alueella on helppoa liikkua julkisilla tai kävellen.

Paljon on myös tullut palautetta siitä miten kauniita maisemia ja monenlaista tekemistä asunnon ympäristö tarjoaa. Antibesin vanhakaupunki ravintoloineen on lähellä ja Juan les Pinsissäkin on viehättäviä pikku ravintoloita ja kahviloita. Cannes on 8 kilometrin päässä ja Monacoon hurauttaa junalla vajaassa tunnissa.

Täältä löytyy paljon harrastus mahdollisuuksia ja voitkin viettää myös aktiivilomaa rannalla loikoilun lomassa.

Patikointireittejä löytyy satoja. Pyöräily on suosittua. Golfkenttiä on kymmeniä asunnon lähistöllä. Halutessaan voi vuokrata veneen. On tenniskenttiä ja talvisin pääsee hiihtämään tai laskettelemaan parissa tunnissa. Sukelluskursseja järjestetään ja mikäs on tutkiessa meren pohjaa näissä kirkkaissa vesissä. Kävely on myös suosittua.

Lapsille löytyy huvipuistoja, Marineland eläimineen on lähellä. On karuselleja ja mikroautoratoja. Seikkailupuistoja on useita.

Kulttuurin nälkäisille on taidenäyttelyitä mm. Picasson museo Antibesissa. Antiikkimarkkinoita järjestetään lähes päivittäin. Erilaisia konsertteja joista mainittakoon joka vuotiset jazz festivaalit Juan les Pinsissä. Tänä vuonna heinäkuussa siellä esiintyy mm. Lionel Richie.

Toukokuussa ajetaan Monacon legendaarinen F1 kisa ja samaan aikaan Cannesissa on kuuluisat elokuvajuhlat.

Mikäli ensi kesän lomamatka on vielä hakusessa, voimme lämpimästi suositella Ranskan Rivieraa. Saamme paljon kommentteja että kun ei osata yhtään ranskaa niin miten siellä pärjää. Vastaus on että loistavasti sillä tällä alueella on jo paljon englanninkielen taitajia. Vanhemmat ihmiset harvoin ymmärtävät muuta kuin ranskaa mutta ravintoloissa, kaupoissa jne pärjää hyvin englanninkielellä.

Ja mikä parasta lentoaika Nizzaan on vain n. 3 tuntia ympäri vuoden.

Voit tiedustella asuntoamme kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Ensi kesänä on vielä jonkin verran tilaa.

Tästä blogista ja sivuiltamme löytyy paljon kuvia ja tietoa alueesta.

Villa Ephrussi de Rothschild Cap Ferratissa

Tämä vaalean punainen huvila puutarhoineen sijaitsee Cap Ferratissa Nizzan ja Monacon puolivälissä. Tuomme tänne usein vieraat lounaalle.

Villan on rakennuttanut upporikas paronitar Beatrice de Rothschild. Hän avioitui 19 vuotiaana venäläistä alkuperää olevan pankkiirin kanssa. Avioliitto päättyi kuitenkin eroon, koska mies keräsi itselleen noin 30 miljoonan euron pelivelat. Beatricen isän kuoltua 1905 hän päätti rakennuttaa itselleen kodin Cap Ferratiin. Ensin tehtiin n. seitsemän hehtaarin suuruinen puutarha ja huvilan rakentaminen aloitettiin vuonna 1907. Se valmistui 1912. Ennen kuolemaansa hän testamenttasi 5000 taideteosta sekä huvilan puutarhoineen Academie des Beaux-Artsille. Hän menehtyi tuberkuloosiin 1934 Sveitsissä. ( tietojen lähteenä käytetty Wikipediaa)

Tutustuminen tähän upeaan kokonaisuuteen kannattaa aloittaa kävelemällä puutarhan läpi. Siellä voi ihailla kukkaloistoa mm. englantilaisessa ja japanilaisessa puutarhassa. Upeat maisemat avautuvat puutarhan molemmilta puolilta merelle. Kahdenkymmenen minuutin välein, musiikin tahdissa esitettävää suihkulähde spektaakkelia voi ihailla villan edessä olevassa puutarhassa.

Rakennuksen kahteen kerrokseen kannattaa tutustua ennen lounasta. Aulasta saa kuulokkeet opastusta varten. Huoneet ovat täynnä tuon ajan huonekaluja sekä seinillä on upeita taideteoksia. Harvinaisista posliinikokoelmista löytyy upeita maljakoita, erilaisia tarjoiluastioita sekä antiikkinen uurna. Katot on koristelu maalauksin. Älä unohda kurkistaa ikkunaluukuista avautuvia maisemia.

Huvilan puutarhassa voi lopuksi nauttia lounasta lintujen visertäessä. Teehuoneessa tarjoillaan leivoksia ja sieltä avautuu näkymät Ville-Franche-sur Meriin. Emme ole vielä kertaakaan pettyneet. Jälkkäriksi, jos jaksaa tietysti jädeannos!!!

Huomioitavaa että tänne on pääsymaksu. Parkkipaikkoja on niukasti joten kesällä kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen lounas aikaa.

Villa Kerylos sijaitsee vastapäätä tätä huvilaa ja sinne pääsee samalla pääsemaksulla.

Vuokrattavalta loma-asunnoltamme www.lomariviera.fi tänne ajaa vajaassa tunnissa.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja lähde koluamaan kuvan kaunista Ranskan Rivieraa.

Ranskan Riviera, paljon muutakin kuin Nizza

Ranskan Riviera hurmaa kauneudellaan ja valon määrällään jokaisen siellä lomailevan matkailijan. Turkoosin sininen meri ja taustalla kohoavat merialpit tekevät maisemasta mielenkiintoisen.

Riviera oli ennen tunnettu rikkaiden ja kuuluisuuksien lomakohteena. Nykyisin siellä lomailee aivan tavalliset ihmiset perheineen. Englanninkielellä pärjää hyvin.

Riviera on lyhyen lentomatkan päässä. Helsingistä lennetään Nizzaan  suorilla n. 3 tunnin lennoilla läpi vuoden. Siellä voi lomailla läpi vuoden. Aurinko paistaa 300 päivänä vuodessa.

Tunnetuin paikka on varmasti Nizza. Se on suurkaupunki ja monien pettymykseksi siellä ei ole hiekkarantaa. Mutta ei hätää. Alueen pisin hiekkaranta löytyy n.18 kilometrin päässä Antibes Juan les Pinsissä, jossa vuokrattava loma-asuntommekin www.lomariviera.fi sijaitsee.

Muita tunnettuja paikkoja ovat rannikolla sijaitsevat Cannes, Monaco, Menton, St Raphael, St Tropez ja tietysti ihana Juan les Pins.

Hieman sisämaahan päin mentäessä löytyy Grasse (hajuvesi kaupunki), St Paul de Vencen taiteilijakylä, Gourdon, Mougins, Eze jne. Pienten kylien luettelo on loputon.

Julkisilla kulkupeleillä kuten junalla ja bussilla liikkuu sujuvasti ja edullisesti. Auton vuokraamalla voi tietysti reviiriä laajentaa.

Olemme saaneet hyvää palautetta asunnostamme. Lapsiperheiden suosikiksi on noussut talon sisäpihalla oleva uima-allas. Hiekkaranta on 200 metrin päässä, Mäkkäri melkein vastapäätä ja talon lähellä olevasta pizza-autosta saa alueen parhaita pizzoja. Lentokenttäbussi tuo suoraan talon eteen.

Mikäli Kreikka ja Espanja on jo koluttu on Riviera hyvä vaihtoehto kaikenlaiseen lomailuun läpi vuoden.

Meidän mielestä Riviera on kaikkea muuta kuin Nizza!

Voit tiedustella kaksiotamme kotisivuiltamme www.lomariviera.fi ota yhteyttä lomakkeella. Luovutamme avaimet Suomessa ja annamme tarkat ohjeet miten asunnolle löytää.

Vietä elämäsi loma Rivieralla !

Autolla Piemontessa ja Luganossa

Lähdimme asunnoltamme klo 6.40. Olimme sopineet ystäviemme kanssa treffit Antibesiin heidän asuntonsa eteen. Klo oli 7.01 kun suuntasimme peräkanaa kohta A8 motaria. Navigaattori näytti 3 tuntia 7 minuuttia ja 280 km. Oli vielä pimeää. Sovimme ensimmäisestä tauosta San Remon jälkeen olevalla huoltoasemalla.

Aurinko nousi nopeasti. Se paistoi kirkkaalta taivaalta niinkuin aina Rivieralla. Lämpötila oli +17 astetta.

Savonasta käännyimme kohti pohjoista ja Piemontea. Posotimme yhtäsoittoa määränpäähämme. Ystävämme olivat saaneet vinkin Roddissa olevasta hotellista La Crota. Saavuimme kauniiden viiniviljelmien läpi läpi kulkevaa kapeahkoa tietä hotellille.

Vastaanotto oli lämmin. Hotellin omistajalla oli kuva tyttärestään joka oli käynyt Suomessa. Hän istui jäkälien päällä pohjoisen mäntymetsässä. Kuvassa oli kolmen päivän saalis herkkutatteja. Niitä oli kuulemma kuivattuna miehen omassa keittiössä.

Saimme huoneet pienen odottelun jälkeen. Hotellissa oli vain viisi huonetta. Lähdimme tutustumaan Roddin kylään. Etsimme ravintolaa jossa olisimme saaneet lounasta. Koska oli jo lokakuun puoliväli, kaikki oli kiinni. Ajoimme vieressä olevaan Verdunon kylään. Löysimme Michelin tähden suositus ravintolan, Trattoria dai Bercau. Rohkeasti sisälle.

Alkuruoat meinasivat jo viedä kielen mennessään. Mutta sitten pääruoka. Tryffelipasta. Mammamiiia!!! En ole koskaan syönyt mitään niin hyvää. Lautasella kasa pastaa ja tarjoilijan raastama tuore tryffelli pastan päälle. Olisi tehnyt mieli nuolla lautanen. Jälkkärit veivät sitten loputkin kielestä.

Lounaan jälkeen suuntasimme Baroloon joka on alueen keskus. Upeat viiniviljelmät levittäytyivät tien molemmin puolin. Osa sadosta oli vielä korjamatta. Kiertelimme Barolon kylässä. Kävimme viinikaupoissa ja totesimme että haemme viinit lähimarketista.

Olimme varanneet illallispöydän hotellistamme. Söimme kolmen ruokalajin illallisen emmekä taaskaan petytteet. Nyt oli hyvä mennä nukkumaan. Aamulla olisi aikainen lähtö kohti Luganoa.

Aamupala klo 8.00. Maksoimme huoneet ja saimme pienet kassit, joissa oli pastaa ja pähkinöitä joita myös tällä alueella kasvatetaan. Kaunis ele hotellilta! Autossa istuimme 8.30. Navigaattori näytti 2 tuntia 19 minuuttia ja 228 km.

Viereisessä Alban kylässä olisi ollut tryffelimarkkinat mutta aika ei riittänyt siihen. Oli jatkettava eteenpäin.

Ohitimme Milanon emmekä eksyneet. Saavuimme rajalle, josta ostimme tarran auton ikkunaan. Sillä saa nyt hurruutella Sweitsiä ristiin rastiin vuoden loppuun asti.

Olimme sopineet että menemme San Salvatoren vuorelle. Auto parkkihalliin, ostimme liput funiculareen ja junalla kohti huippua. Matka kesti n. 12 minuuttia. Taivas oli hieman pilvessä mutta näkymät vuorelta yli Luganon saivat meidät haukkomaan henkeä. Söimme lounasta ja kiipesimme kirkon katolle ottamaan kuvia.

Suuntasimme hotellille. Lugano Dante sijaitsi aivan Luganon keskustassa. Ystävämme olivat olleet täällä aikaisemminkin. Pieni lepo, kakkutarjoilu meidän huoneessa ja sitten etsimään illallispaikkaa. Kävimme alkudrinksuilla lähellä järvenrantaa. Mitään illallista ei olisi välttämättä tarvinnut, sillä juomien lisäksi pöytään tuotiin vasta paistettu pizza. Onneksi vain jaettavaksi neljään henkeen.

Söimme illallista hotellimme lähellä. Sitten taas vatsan viereen nukkumaan.

Olimme sopineet että aamulla ei pidetä mitään kiirettä. Aamupalan jälkeen suuntasimme Luganojärven rantaan pienelle kävelylle. Aamu valkeni hieman pilvisenä mutta lämpimänä. Aloitimme kauniista puistosta puita halaillen. Sieltä rantaa pitkin kulttuurikeskukseen jossa oli taidenäyttely. Toinen niistä oli kokoelma valokuvista. Ihmisiä joilla oli koiran pää. Kuvat oli otettu polaroid tekniikalla.

Sää selkeni. Oli taas nälkä. Lounaaksi söimme pizzat ja istuimme auringon paisteesta ja hulavanne esityksestä nauttien. Ja tietysti myös seurasta.

Oli aika lähteä ajelemaan kohti kotia. Navigaattori näytti 4 tuntia 38 minuuttia ja 416 km. Milanon kohdalla alkoi sataa ja sitä kesti kunnes pääsimme rannikolle. Italian puolella moottoritiet ovat hieman kippuraiset mutta kyllä ajomatkasta selvittiin vaikka sateessa ajaminen ei olekaan erityisen mukavaa. Rekkoja ei juurikaan ollut koska oli sunnuntai. Tietulli oli lakossa joten tuli vielä halvaksi kun pisin matka porhallettiin ilmaiseksi.

Kiva viikonloppu ihanien ystävien kanssa. Tänne on päästävä uudelleen!

Mikäli haluat vuokrata kaksiomme Antibes Juan les Pinsissä, saat meihin yhteyden www.lomariviera.fi sivujen kautta.

Castellane ja patikointia Notre-Dame du Roc kirkolle

Olemme useasti pysähtyneet Castellanessa ollessamme matkalla Verdonin kanjoneille. Kirkko kallion päällä on vaikuttava näky kun lähestytään Castellanea.

Ajoimme, kuten aina Napoleonin reittiä joka lähtee Grassesta. Saavuimme määrän päähän n.klo 10.00. Auto parkkiin ja turisti toimistoon kysymään reitti kirkolle.

Lähdimme tarpomaan kivikkoista ja aika jyrkkääkin polkua. Aluksi hieman puuskutti.

Matka kesti n. 45 minuuttia. Pysähdyimme välillä kuvaamaan koska maisemat olivat henkeä salpaavat. Lämpötila hipoi +30 astetta.

Kirkko sijaitsee n. 930 metrin korkeudessa. Se oli auki ja pääsimme katselemaan sitä myös sisältä. Hieman se oli ränsistynyt ja korjauksen tarpeessa. Kirkon kelloja sai myös soittaa.

Söimme eväät kiven päällä istuen ja maisemia ihaillen. Meille toivotettiin Bon Appetit!

Alas tuleminen olikin hankalampaa koska kivet olivat liukkaita ja taivalsimme kieli keskellä suuta.

Palattuamme alas olikin lounaan aika. Söimme itämaisessa ravintolassa jossa hyvää englantia puhuva, ystävällinen rouva tarjoili meille mutta ruoka oli kyllä pettymys.

Jatkoimme vielä matkaa lähellä olevalle turkoosin siniselle tekojärvelle tarkoituksena mennä uimaan, mutta koska oli elokuu, sai ihmispaljous meidät kääntymään takaisin ja kohti kotia.

Toiseen suuntaan lähdettäisi Verdonin kanjonille mutta siellä olemme jo käyneet, joten tämä riitti tältä päivältä. Juttu kanjoneista löytyy myös tästä blogista.

Kiva retki kohde jota voimme suositella.

Vuokrattavaa kaksiotamme Antibes Juan les Pinsissä voi tiedustella www.lomariviera.fi sivujen kautta. Ranskan Riviera tarjoaa näkemistä ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri.

Isola 2000 hiihtokeskus kesällä

Elokuu on yleensä kuumin kuukausi Rivieralla mutta tänä vuonna pahimmat helteet sattuivat heinäkuulle.

Ajattelimme kuitenkin pitää välipäivän rannalla loikoilusta ja suuntasimme hiihtokeskukseen. Tarkoitus oli mennä Valbergiin mutta tie muuttui niin kapeaksi että jatkoimme matkaa Isola2000:een.

Lämpötila laski kun kipusimme serpentiinitietä pitkin lähes 2500 metriin. Kotona oli lähtiessä +28 ja huipulla se oli jo laskenut +16 asteeseen. Tuntui vilpoiselta hellemekossa ja shortseissa.

Luntahan ei tietenkään keski kesällä ole joten näimme paljon Italian puolelta tulleita moottoripyöräilijöitä sekä fillaristeja.

Hotelli ja lomamajoitusten parkkipaikat olivat täynnä autoja. Totesimme että taitaa olla ranskalaisten lomailijoiden hellepakopaikka.

Kävimme Italian puolella kääntymässä ja palasimme takaisin hotellin parkkipaikalle. Matkalla söimme eväät ja ihailimme maisemia.

Päätimme ostaa liput hiihtohissiin, jolla pääsisi rinne ravintolaan. Tuommoisessa härvelissä emme olleet kumpikaan ennen olleet. Mentiin aika haipakkaa ylös. Lasit olivat niin naarmuuntuneet ettei kunnon kuvia matkalta saatu.

Saavuimme ylös ja jatkoimme kävellen hieman alas kohti ravintolaa. Maisemat olivat henkeäsalpaavat. Söimme lounaan joka oli erinomainen.

Mitä hiihtokeskuksessa sitten kesällä voi tehdä. Ihmiset olivat täällä patikoimassa ja pojat toivat maastopyörät hiihtohissillä ylös ja laskivat huiman näköisiä reittejä alas. Meillä ei ollut oikein patikointi varusteita mukana mutta totesimme että tänne tullaan uudestaan.

Isola2000 meni meidän top 5 listalle.

Autolla vuokrattavalta loma-asunnoltamme www.lomariviera.fi keskukseen ajaa vajaat kaksi tuntia mutta kyllä tänne ilman omaa autoakin bussilla pääsee.