Antibes Juan les Pins

Juan les Pins on pieni kaupunki Antibesin kupeessa. Cannesiin on matkaa vain n. 8 km.

Vuokrattavan loma-asuntomme edessä oleva alueen pisin ja lapsiystävällinen hiekkaranta on loivasti syvenevä. Juan les Pins on huomattavasti pienempi kaupunki kuin Nizza ja siksi niin viehättävä. Lapsiperheille ja rantaelämästä pitäville Juan les Pins on suositeltavampi lomakohde kuin Nizza. Nizzan kivikkoinen ranta onkin monelle pettymys. Merestä nouseminen aaltojen paiskautuessa rantaan on hankalaa.

Asuntomme edustalla olevalla hiekkarannalla on paljon ilmaista auringonottotilaa. Myös vuokrattavia aurinkotuoleja löytyy. Lounasta voi nauttia rantaravintoloissa varpaat hiekkaan upotettuna.

Juan les Pins on kuulunut jo aikojen alusta kuuluisuuksien lomanvietto paikkoihin. Nykyisin alueella lomailee pääosin ihan tavallisia ihmisiä.

Luksushotelli Le Provencal avattiin vuonna 1927. Kuuluakseen jetsettiin piti asua juuri tässä hotellissa. Mm. Charlie Chaplin, Estee Lauder sekä Coco Chanel ovat viettäneet pitkiäkin aikoja Provencalissa. Casinolle ja hiekkarannalle oli lyhyt matka. Monen elokuvatähden kädenjälki on ikuistettu pinjapuiston edessä olevaan katuun.

Euroopan ensimmäiset jazzfestivaalit järjestettiin vuonna 1960 Juan les Pinsissä. Tämä joka vuotinen perinne kerää heinäkuussa maailmanluokan artisteja kaupungin kaduille ja pinjapuistoihin.

Juan les Pinsin ja Antibesin väliin jää Cap d´Antibesin niemi joka on täynnä luksushuviloita. Niemen ympäri kulkee kaunis kävelyreitti. Siitä mm. blogissamme.

Ravintoloita sekä kahviloita löytyy runsaasti. Ostoksia voi tehdä pienissä putiikeissa. Yöelämä on vilkasta kesäaikana. Onkin hyvä ettei asuntomme sijaitse aivan keskustassa.

Vuokrattava loma-asuntomme sijaitsee lähellä Juan les Pinsin keskustaa ja hiekkarannalle on matkaa n. 200 metriä. Talon uima-allas on ollut lapsiperheiden suuressa suosiossa. Autoa täällä ei välttämättä tarvitse. Paikallisbusseilla ja junalla pääsee liikumaan edullisesti ja vaivattomasti.

Englanninkielellä pärjää.

Vuokrattavan loma-asuntomme yhteydenottolomake löytyy täältä

%d bloggaajaa tykkää tästä: