Suora lento Nizzaan Finnairilla

Finnair lentää suorilla n. 3 tunnin lennoilla Nizzaan elokuun alusta. Suorat lennot jatkuvat melkein lokakuun loppuun asti jonka jälkeen ne alkavat taas uudelleen maaliskuu 2021 lopulla. Siinä välissä Nizzaan lennetään esim. Frankfurtin tai Amsterdamin kautta.

Syksyllä asuntomme on hyvin varattavissa. Tarjoamme mukavan kalustetun ja varustellun kaksion neljälle hengelle Antibes Juan les Pinsissä. Sijainti on hyvä. Vain n. 18 km Nizzan lentokentältä.  Lentokenttäbussi tuo talon eteen. Paikallisbussit kulkevat samalta pysäkiltä. Julkisilla pääsee kätevästi mm. Cannesiin, Nizzaan, Antibesiin jne.
Vuokraamme loma-asuntoamme joustavasti ympäri vuoden. Viikko -, kuukausi – tai vuorokausi hinnalla. Hinnat löytyvät kotisivuiltamme alla olevasta linkistä.
Yhteydenotto lomake löytyy täältä https://www.lomariviera.fi 
 
Loma-asunnon vuokraaminen korona aikana on hyvä vaihtoehto hotelli majoitukselle. Asuminen kodinomaisesti luo mahdollisuuden elää vapaammin ja suunnitella lomasta erilainen. 
 
Asuntomme lähellä on ravintoloita, kauppoja, patikointireittejä, golfkenttiä ja paljon pikkukyliä jotka syksyllä ovat rauhallisempia kuin pahimpina turisti kuukausina. Lämpötila pysyttelee päivisin vielä mukavasti yli 20 asteessa. 
 
Mikä parasta. aurinko paistaa melkein aina 🙂
 


 
Tästä blogista ja kotisivuiltamme löytyy paljon kuvia ja tietoa Rivierasta ja asunnostamme.
%d bloggaajaa tykkää tästä: