Hiihtokeskus Auron Etelä-Ranskassa

Päätimme pitää retkipäivän rannalla makaamisen sijaan johonkin missä ei ole niin kuuma.

Olimme jo aikaisempana vuonna käyneet n. kahden tunnin ajomatkan päässä rannikolta Isola 2000 hiihtokeskuksessa. Sen vieressä sijaitsee toinen keskus nimeltään Auron.
 
Ajoreitti kulki Var-joen vierustaa korkeiden kallioiden reunustamana. Taitaa hiihtobussi Antibesista kulkea samaa reittiä.
Saavuimme perille. Lämpötila oli laskenut lähelle +20 astetta kun se lähtiessä hipoi kolmeakymppiä. Tuntui aluksi hieman viileältä. Luntahan täällä ei kesällä ole ja muutenkin vaikutti hiljaiselle. Lieneekö koronan syytä.
Jonkun verran näkyi patikka porukoita.
Löysimme ravintolan jossa söimme tiramisut. Yksi hiihtohissi oli käytössä. Paikka näytti olevan maastopyöräilijöiden mieleen. Hissillä ylös ja rinnettä alas. Me päätimme vain seurata tuota touhua.
Ravintolan vieressä oli myös golfkenttä tai siis sellainen par kolmosen näköinen. Mailoja meillä ei nyt sattunut olemaan mukana joten jäi golf elämys kokematta näissä korkeuksissa.
Itse menisimme mieluummin Isola 2000 ainakin kesä aikaan. Se tuntui jotenkin selkeämmältä kuin Auron. Talvella voi olla tietysti eri asia mutta kokemusta lumi olosuhteista meillä ei ole.
On kuitenkin mukavaa että asuntomme lähellä on niin monipuoliset harrastus mahdollisuudet. Löytyy hiihtokeskuksia, golfkenttiä, patikointireittejä, pyöräilyä jne.
Loma-asuntoamme Antibes Juan les Pinsissä voi tiedustella kotisivujemme kautta https://www.lomariviera.fi . Kaksiomme sijaitsee n. 18 km Nizzan lentokentältä.

 

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: