Loma Etelä-Ranskassa korona aikana

Vietimme reilun viikon kakkos asunnollamme Ranskan Rivieralla heinäkuun lopussa.

Lentokoneessa kaikki joutuivat pitämään maskia. Pidimme itse myös lentokentillä eikä se tuottanut mitään ongelmaa. Lensimme Lufthansalla Frankfurtin, kautta koska suoria lentoja ei tällä hetkellä ole saatavilla. Matka taittui sujuvasti ja lennot olivat ajallaan, pikemminkin etuajassa. Koneet olivat hieman vajaita.
SAS, KLM, AirBaltic lentävät tällä hetkellä edullisesti Nizzaan yhdellä välilaskulla. Finnairkin lentää Pariisin kautta, mutta hinta on hirvittävä. Siksi mekin valitsimme Lufthansan.
Oli ihanaa saapua lämpimään, koska heinäkuu Suomessa on ollut jokseenkin viileä ja sateinen.
Ranskassa oli maskipakko julkisissa kulkuvälineissä ja pidimmekin niitä aina kun olimme sisätiloissa, myös pienissä kylissä kun oli paljon ihmisiä. Mielestämme Suomessakin pitäisi olla maskipakko aina kun ollaan sisätiloissa.
Rannoilla oli väljempää. Ulkomaalaiset turistit puuttuivat. Kuulimmekin harvoin muuta kuin ranskan kieltä. Lämpötila hipoi kolmea kymmentä astetta ja merivesi oli +25 astetta.
Toivottavasti tästä selvitään ilman toista aaltoa ja voimme tarjota jälleen syksystä eteenpäin asuntoamme vuokralle. Monella varmasti jo kutkuttaa päästä lomailemaan kauniisiin Rivieran maisemiin.
Syksy ja kevät ovat mitä parhainta aikaa patikointiin ja golfaamiseen. Asuntomme ympäristöstä löytyykin paljon mahdollisuuksia näille harrastuksille. Ensi kesän kesälomaa suunnitteleville asuntomme tarjoaa loistavat olosuhteet rantalomasta pitäville. Talossa on oma uima-allas ja meri on n. 200 metrin päässä. Asuntomme on varustettu neljälle hengelle, joten voit itse valmistaa myös ruokaa tuoreista raaka-aineista.
Joulu Ranskan Rivieralla on myös mieleen painuva kokemus. Olemme itse viettäneet kolme joulua Rivieralla ja voimme suositella.
Asuntoamme voi tiedustella kotisivujemme kautta täältä https://www.lomariviera.fi

 

Tästä blogista löytyy paljon tietoa alueesta ja asunnosta mutta vastaamme mielellämme mikäli sinulla on kysyttävää.
%d bloggaajaa tykkää tästä: