Vuokrattava loma-asunto Etelä-Ranskassa lähellä Nizzaa

Moni jo suunnittelee lomamatkaa tulevalle kesälle. Lentoja on harvennettu eikä Nizzaankaan pääse suorilla lennoilla juuri nyt. Löysimme kuitenkin mukavan reitin Lufthansalla Munchenin kautta. Hintakaan ei päätä huimaa.

Tarjoamme hotelli majoituksen sijaan mukavan kaksion vuokrattavaksi. Asunto sijaitsee n. 18 km Nizzan lentokentältä. Auton vuokraajille löytyy autopaikka talon alta ja lentokenttäbussi tuo talon eteen. Talossa on oma uima-allas jossa on pieni osa erotettu lapsille. Ruokakauppa on lähellä joten voit valmistaa ruokasi itse eikä tarvitse välttämättä syödä ravintoloissa.

Tällä hetkellä vapaita aikoja löytyy hyvin koska koronan takia varauksia peruuntui kesältä ja syksyltä 2020.

Ota rohkeasti yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa asunnosta ja ympäristöstä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: