Lomalle Etelä-Ranskaan ja oma uima-allas

Kevään aikana kaikki vuokrattavan loma-asuntomme www.lomariviera.fi varaukset peruuntuivat koronasta johtuen. Lentoyhtiöt peruivat lentojaan mutta nyt näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä. Vielä ehtii toteuttaa loma unelmansa etelän lämmössä.

Finnair aloittaa suorat lennot Nizzaan 1.7.2020. Aivan mahtavaa! Norwegiankin näyttää myyvän lippuja juhannus viikolta eteenpäin.

Asuntomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä n. 18 km Nizzan lentokentältä Cannesin suuntaan. Kaunis Antibes Juan les Pins on loistava lomakohde myös lapsiperheille. Asunnossamme on uima-allas ja meren ranta löytyy n. 200 metrin päästä.

Meillä on pieni kaksio jossa on makuupaikat neljälle hengelle. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja siinä on hissi jolla pääsee suoraan autohalliin. Autopaikka kuuluu vuokran hintaa.

Paikallisbussi kulkee talon edestä mm. Cannesiin, Antibesiin ja Nizzaan. Junalla hurauttaa tunnissa Monacoon.

Nyt on hyvät mahdollisuudet vuokrata asuntoamme viikoksi, kahdeksi tai vaikka talviaikana pidemmäksikin aikaa. Kysy höllennetyistä vuokrausehdoistamme sähköpostilla. Osoite löytyy kotisivuiltamme.

Vuokraamalla lomahuoneiston, voi valmistaa ruokansa itse ja samalla säästää helposti myös rahassa. Ei tarvitse pakkautua täysiin ravintoloihin. Hyvätasoinen ruokakauppa onkin aivan talon vieressä ja patonkia saa taloa vastapäätä olevasta leipomosta. Lapsia varten lähellä on myös Mc Donalds.

Ota rohkeasti yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Toistaiseksi on vielä hyvin vapaata.

%d bloggaajaa tykkää tästä: