Vuokrattava loma-asunto uima-altaalla lähellä Nizzaa

Kivan kokoinen kaksiomme Antibes Juan les Pinsissä, tarjoaa mukavat olosuhteet lomallesi. Loma-asunnossa majoittuminen antaa vapauden syödä aamupalaa kaikessa rauhassa ja itse tehty ruoka tuoreista raaka-aineista tuo myös säästöä lomabudjettiin. Siinä säästää helposti lentolippujen hinnan kun ei syö kokoajan ravintoloissa.

Asuntomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Nizzan lentokentältä kuin Cannesista, Antibesista, Monacosta jne. Koko kaunis Ranskan Riviera on koettavissa helposti. Mikä parasta, lentoaika Nizzaan on vain n. 3 tuntia ja suoria lentoja on ympäri vuoden.

Perheen pienimmät ovat hullaantuneet talossa olevasta uima-altaasta. Loivasti syvenevä hiekkarantakin on n. 200 metrin päässä. Ruokakauppa ja leipomo ovat aivan vieressä sekä Mc Donalds ja leipomon viereen iltaisin tuleva pizza-auto ovat olleet myös lapsiperheiden pelastus.

Asuntomme onkin saanut kiitosta hyvistä kulkuyhteyksistä sekä meren läheisyydestä ja siitä että Juan les Pinsin ranta on hiekkaa eikä kiviä niinkuin Nizzassa. Nizzan kivikkoisesta rannasta on vaikeaa nousta ylös. On myös arvostettu asunnon rauhallista ympäristöä.

Kaksiossamme majoittuu helposti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Asunnolle on helppoa löytää ja sieltä on mukava tehdä päiväretkiä ympäristöön.

Parasta aikaa Rivieralla on kevät kun kukat, puut ja pensaat kukkivat. Kaikki on vihreää. Lämpötilakaan ei nouse vielä hellelukemiin. Heinä- ja elokuu ovat kuumimmat mutta silloin voi olla varma että aurinko paistaa ja lämmintä riittää. Asunnossamme on ilmastointi mikä helpottaa kuumimpana aikana.

Harrastusmahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Golfkenttiä on kymmeniä, patikoida voi vuorilla tai rantareittejä. Tästä blogista löytyy tietoa myös näistä. Lisäksi voi vuokrata polkupyörän, pelata tennistä, harrastaa veneilyä, sukeltaa, meloa, lenkkeillä jne. Lapsille löytyy huvipuistoja ja eläintarhoja. Antibesin Marinelandiin syntyi tänä talvena kolme jääkarhun poikasta. Suloista! Hiihtää ja lasketella voi n. kahden tunnin ajomatkan päässä useissa hiihtokeskuksissa. Täällä ei tekeminen lopu. Tästä blogistamme löytyy paljon tietoa.

Meidän kivaa kakkoskotiamme voi vuokrata ottamalla yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Vietä elämäsi loma Rivieralla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: