Vuokrattava loma-asunto Etelä-Ranskassa uima-altaalla

Vuokrattava loma-asuntomme on saanut kiitosta mm. lapsiperheiltä. Talossa oleva uima-allas on koettu positiiviseksi. Meren rantakin on n. 200 metrin päässä, joka on loivasti syvenevä ja mikä parasta, se ei ole kivikkoinen niinkuin Nizzan ranta. Aikuisellekin on vaikeuksia päästä Nizzan rannasta ylös.

Asuntomme sijaitsee n. 18 km Nizzan lentokentältä Antibes Juan les Pinsissä. Mikäli ei halua vuokrata autoa, tuo lentokenttäbussi talon eteen reilussa puolessa tunnissa.

Muutenkin alueella on helppoa liikkua julkisilla tai kävellen.

Paljon on myös tullut palautetta siitä miten kauniita maisemia ja monenlaista tekemistä asunnon ympäristö tarjoaa. Antibesin vanhakaupunki ravintoloineen on lähellä ja Juan les Pinsissäkin on viehättäviä pikku ravintoloita ja kahviloita. Cannes on 8 kilometrin päässä ja Monacoon hurauttaa junalla vajaassa tunnissa.

Täältä löytyy paljon harrastus mahdollisuuksia ja voitkin viettää myös aktiivilomaa rannalla loikoilun lomassa.

Patikointireittejä löytyy satoja. Pyöräily on suosittua. Golfkenttiä on kymmeniä asunnon lähistöllä. Halutessaan voi vuokrata veneen. On tenniskenttiä ja talvisin pääsee hiihtämään tai laskettelemaan parissa tunnissa. Sukelluskursseja järjestetään ja mikäs on tutkiessa meren pohjaa näissä kirkkaissa vesissä. Kävely on myös suosittua.

Lapsille löytyy huvipuistoja, Marineland eläimineen on lähellä. On karuselleja ja mikroautoratoja. Seikkailupuistoja on useita.

Kulttuurin nälkäisille on taidenäyttelyitä mm. Picasson museo Antibesissa. Antiikkimarkkinoita järjestetään lähes päivittäin. Erilaisia konsertteja joista mainittakoon joka vuotiset jazz festivaalit Juan les Pinsissä. Tänä vuonna heinäkuussa siellä esiintyy mm. Lionel Richie.

Toukokuussa ajetaan Monacon legendaarinen F1 kisa ja samaan aikaan Cannesissa on kuuluisat elokuvajuhlat.

Mikäli ensi kesän lomamatka on vielä hakusessa, voimme lämpimästi suositella Ranskan Rivieraa. Saamme paljon kommentteja että kun ei osata yhtään ranskaa niin miten siellä pärjää. Vastaus on että loistavasti sillä tällä alueella on jo paljon englanninkielen taitajia. Vanhemmat ihmiset harvoin ymmärtävät muuta kuin ranskaa mutta ravintoloissa, kaupoissa jne pärjää hyvin englanninkielellä.

Ja mikä parasta lentoaika Nizzaan on vain n. 3 tuntia ympäri vuoden.

Voit tiedustella asuntoamme kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Ensi kesänä on vielä jonkin verran tilaa.

Tästä blogista ja sivuiltamme löytyy paljon kuvia ja tietoa alueesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: