Ranskan Riviera, paljon muutakin kuin Nizza

Ranskan Riviera hurmaa kauneudellaan ja valon määrällään jokaisen siellä lomailevan matkailijan. Turkoosin sininen meri ja taustalla kohoavat merialpit tekevät maisemasta mielenkiintoisen.

Riviera oli ennen tunnettu rikkaiden ja kuuluisuuksien lomakohteena. Nykyisin siellä lomailee aivan tavalliset ihmiset perheineen. Englanninkielellä pärjää hyvin.

Riviera on lyhyen lentomatkan päässä. Helsingistä lennetään Nizzaan  suorilla n. 3 tunnin lennoilla läpi vuoden. Siellä voi lomailla läpi vuoden. Aurinko paistaa 300 päivänä vuodessa.

Tunnetuin paikka on varmasti Nizza. Se on suurkaupunki ja monien pettymykseksi siellä ei ole hiekkarantaa. Mutta ei hätää. Alueen pisin hiekkaranta löytyy n.18 kilometrin päässä Antibes Juan les Pinsissä, jossa vuokrattava loma-asuntommekin www.lomariviera.fi sijaitsee.

Muita tunnettuja paikkoja ovat rannikolla sijaitsevat Cannes, Monaco, Menton, St Raphael, St Tropez ja tietysti ihana Juan les Pins.

Hieman sisämaahan päin mentäessä löytyy Grasse (hajuvesi kaupunki), St Paul de Vencen taiteilijakylä, Gourdon, Mougins, Eze jne. Pienten kylien luettelo on loputon.

Julkisilla kulkupeleillä kuten junalla ja bussilla liikkuu sujuvasti ja edullisesti. Auton vuokraamalla voi tietysti reviiriä laajentaa.

Olemme saaneet hyvää palautetta asunnostamme. Lapsiperheiden suosikiksi on noussut talon sisäpihalla oleva uima-allas. Hiekkaranta on 200 metrin päässä, Mäkkäri melkein vastapäätä ja talon lähellä olevasta pizza-autosta saa alueen parhaita pizzoja. Lentokenttäbussi tuo suoraan talon eteen.

Mikäli Kreikka ja Espanja on jo koluttu on Riviera hyvä vaihtoehto kaikenlaiseen lomailuun läpi vuoden.

Meidän mielestä Riviera on kaikkea muuta kuin Nizza!

Voit tiedustella kaksiotamme kotisivuiltamme www.lomariviera.fi ota yhteyttä lomakkeella. Luovutamme avaimet Suomessa ja annamme tarkat ohjeet miten asunnolle löytää.

Vietä elämäsi loma Rivieralla !

%d bloggaajaa tykkää tästä: