Grasse hajuvesikaupunki

Grasse on tunnettu hajuvesikaupunki. Siellä sijaitsee myös mielenkiintoinen parfyymimuseo.

Olemme käyneet Grassessa useita kertoja mutta nyt vähän eksyimme. Olimme menossa ihan muualle ja matkalla päätimmekin ajaa Grasseen. Navigaattori toi meidät eri kautta kuin ennen ja se ohjasi vanhankaupungin todella kapeille kujille. Teimme lenkin kiellettyyn ajosuuntaan turistijunan perässä, muuten emme olisi päässeet pois sieltä. Automme mahtui juuri ja juuri muurien välistä. Turistijunan kuljettaja varmaan ihmetteli että mihin olimme oikein matkalla. Huh, selvittiin ja löydettiin tuttuun parkkihalliin.

Vanhan kaupungin kujat olivat koristeltu pinkeillä sateenvarjoilla. Näky oli kaunis. Muuten tuo vanha kaupunki on mielestämme hieman rähjäinen muihin Rivieran kaupunkeihin verrattuna.

Vuokrattavaa loma-asuntoamme www.lomariviera.fi Antibes Juan les Pinsissä voi tiedustella kotisivujemme kautta. Kalustettu ja varusteltu kaksio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Nizzan lentokentältä. Vietä elämäsi loma Rivieralla !

%d bloggaajaa tykkää tästä: