Monaco valmis Formula 1 kisoihin

Monacossa tapahtuu jatkuvasti. Varmasti yksi odotetuimmista tapahtumista on Formula 1 Grand Prix, joka ajetaan kapealla, Monacon läpi ajettavalla katuradalla toukokuun lopussa.

Katsomo rakennelmat olivat lähes valmiina jo huhtikuun lopussa. Kävelimme radan kaikki mutkat ja täytyy kyllä sanoa että hurjia ovat nuo miljoonaa kiitävät formulakuskit tällaisella kapealla radalla.

Satamassa olevassa ravintolassa nautimme jätsiannokset. Ravintola oli vielä keskellä rataa mutta eiköhän se siitä siirry kun kisa käynnistyy.

Varikkosuora on myös erittäin kapea ja lyhyt. Siellä oli vielä hiljaista 🙂

Meteli on kisa viikonloppuna korvia huumaavaa, paikalliset pakenevat paikalta. tiet suljetaan ja parhaiten kisapaikalle pääseekin vuokrattavalta loma-asunnoltamme www.lomariviera.fi junalla. Juna asemalta on hyvät opasteet eri katsomoihin ja mikäli ei halua maksaa katsomopaikasta, voi kisatunnelmaa aistia kaupunkiin viritetyilla ostoskaduilla ja seurata mielenkiintoista ohjelmaa. Pelkkiä harjoituksia pääsee katsomaan alle 100 eurolla.

Samaan aikaan järjestetään Cannesissa joka vuotiset elokuvajuhlat. Asunnoltamme on vain 8 km punaiselle matolle. Paljon siis nähtävää ja koettavaa samana viikonloppuna.

Tämä Monacon formulakisa on koettava ainakin kerran elämässä.

Ota yhteyttä kotisivujemme kautta. Tällä hetkellä asuntomme on vielä vapaana tuona viikonloppuna.

www.lomariviera.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: