Pääsiäinen Antibes Juan les Pinsissä

Tänä vuonna pääsiäinen on myöhään ja näin ollen kevät on jo todella pitkällä Ranskan Rivieralla.

Loman viettoon täältä löytyy tekemistä ja nähtävää ihan jokaiselle ja voi olla että yksi loma ei riitä joten vuokrattavan loma-asuntomme www.lomariviera.fi Antibes Juan les Pinsissä voikin vuokrata useammaksi lomaksi.

Pyöräilyä, patikointia, golfia, kulttuuria, konsertteja, hyvästä ruoasta ja viinistä nauttimista, shoppailua jne. Pääsiäisen tienoilla lämpötilat voivat olla myös suotuisat rantaelämästä pitäville joskin meri on vielä vilpoinen.

Huhti- toukokuu onkin parasta aikaa koska turisteja ei vielä ole liikaa ja lämpötila on miellyttävä.

Suorilla kolmen tunnin lennoilla pääsee Helsingistä Nizzaan ja lentokenttäbussi tuo reilussa puolessa tunnissa talomme eteen. Autoa täällä ei välttämättä tarvitse mutta reviiri tietysti laajenee vaikka muutaman päivän auton vuokrauksella. Autopaikka on talomme alla.

Vuokraamme asuntoamme joustasti vuorokausi tai viikkohinnalla. Ota yhteyttä ja vietä elämäsi loma Ranskan Rivieran kauniissa maisemissa.

Täältä pääset kotisivuillemme www.lomariviera.fi ja tästä blogista löytyy myös tietoa paikasta ja asunnosta.

Meidät löytää myös facebookista ja InstagramistaTervetuloa Rivieralle !

%d bloggaajaa tykkää tästä: