Kesäloma Ranskan Rivieralla

Ranskan Riviera sopii koko perheen lomakohteeksi. Vuokrattava loma-asuntomme Antibes Juan les Pinsissä tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle rantalomalle puhumattakaan golflomasta, shoppailusta, kulttuurista, patikoinnista, hyvästä ruoasta ja viinistä, pyöräilystä jne.

Asunnolta on n. 200 metriä merenrantaan ja talossa on uima-allas joka onkin saanut lapsiperheiltä kiitosta.

Asunnolta on helppo liikkua jalkaisin tai paikallisbussilla. Ne kulkevat talon edestä niin Cannesiin, Antibesiin kuin Nizzaankin.

Suosittelemme Juan les Pisiä niille jotka eivät pidä kivikkoisista rannoista. Nizzassa on kivikkoinen ranta ja merestä on vaikeaa nousta ylös. Asuntomme edustalla oleva alueen pisin hiekkaranta on loivasti syvenevä ja näin miellyttävä.

Tekemistä ja näkemistä riittää ihan kaikille ympäri vuoden. Tästä blogista löytyy paljon paikkoja joissa olemme itse käyneet.

Suosikkejamme on Eze, Saint Paul de Vence, Villefrance sur mer, Cannes ja tietysti Juan les Pins ja Antibes. Verdonin kanjonit kannattaa myös käydä katsomassa. Siihen hommaan tarvitaan toki autoa mutta auton voi vuokrata vaikka lentokentältä.

Golfkenttiä riittää kymmeniä ja niihin saa helposti lähtöaikoja.

Vuokraamme www.lomariviera.fi asuntoamme joustavasti ympäri vuoden. Ota rohkeasti yhteyttä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: