Fort de la Revere patikointia ja kauniita maisemia

Kaunis lokakuinen hieman utuinen päivä Ranskan Rivieralla ja kohti uusia patikointi maastoja.

Navigaattoriin Fort de la Revere ja suuntasimme motarille sillä olimme hieman myöhässä liikkeellä. Tie muuttui moottoritien jälkeen kapeaksi ja mutkittelevaksi.

Saavuimme parkkipaikalle ja jo siitä maisema alas Ezeen ja Cap Ferratiin saivat meidät haukkomaan henkeä. Keli oli hieman utuinen mutta lämpöä oli reilusti yli +20 astetta. Lokakuussa shortsikeli!

Linnake on rakennettu vuosina 1882-1885 ja se sijaitsee 696 m meren pinnan yläpuolella. Sitä käytettiin toisen maailmansodan aikana sotilasvankilana pääosin brittivangeille. Linnakkeessa oli 13 kanuunaa ja sen vahvuus oli 429 miestä.

Sisälle tuonne linnakkeeseen ei pääse mutta sen edustalta lähtee patikointipolkuja, joiden varsilta voi ihailla maisemia ja syödä eväitä. Me lähdimme reitille jossa luki La Turbie. Täältä löytyy  myös reitti Ezeen.

Reitti jonka me kävelimme oli helppokulkuinen ja sopii myös lapsille.

Vuokrattavaa loma-asuntoamme www.lomariviera.fi voi tiedustella kotisivujemme kautta. Ranskan Riviera ja Juan les Pins sopii ympärivuotiseen lomailuun. Kesällä voi nauttia takuuvarmasta lämmöstä ja auringosta. Talvikuukausina mm. patikointi on suosittua. Alue sopii myös lapsiperheille. Talossa on uima-allas eikä merenrantaankaan ole matkaa kuin 200 metriä. Ota rohkeasti yhteyttä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: