L`Esterelin vuoristossa Cap Roux kävelyreitillä

Näitä kalliomaisemia olemme jo ihailleet monta kertaa ajaessamme rantatietä kohti St Raphaelia mutta nyt päätimme lähteä tutustumaan punertaviin ja jyrkästi kohti taivasta kohoaviin kukkuloihin hieman lähempää.

Ajoimme www.lomariviera.fi asunnolta rantatietä Cannesin, Mandelieun, Theoule-sur-Merin ja muutaman muun pienen paikan läpi reilun puolen tunnin matkan. Jätimme auton parkkiin ja suuntasimme reitille Cap Roux.

Reitti alkoi nousulla helppo kulkuista, päällystettyä tietä pitkin. Kuvailimme ja ihailimme maisemia. Muutama polkupyöräkin ajoi meitä vastaan.

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötila kipusi +22 asteeseen. Kelpo lokakuun puolen välin keli. Shortseilla olisi pärjännyt.

Hieman ennen puolta päivää pysähdyimme, söimme reppuun pakatut patongit ja joimme kokikset. Kahvit vielä ja päätimme jättää tämän kävelyretken tähän mutta tulemme varmasti uudestaan hieman paremmalla ajalla.

Paluu matkalla näimme vuorikiipeilijöitä.

Ranskan Rivieralla voi viettää monenlaista lomaa. Me olemme nyt hurahtaneet patikointiin. Reittejä löytyy jokaiselle. Voi kiertää rantaja pitkin tai sitten vuorilla kilometrien korkeudessa. Kannattaa varata hyvät kengät koska joskus reitit ovat kivikkoisia ja reiteillä on portaita. Tämä randonnee eväspaikallemme oli helppokulkuinen joten se sopii myös lapsiperheille.

Tänne blogiin laitamme juttuja meidän kokemuksistamme. Mikäli haluat vuokrata kaksiomme lomasi ajaksi ota yhteyttä kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta

%d bloggaajaa tykkää tästä: