Syysloma Antibes Juan les Pinsissä

Syys- lokakuu on parasta aikaa Etelä-Ranskassa. Lämpötila kohoaa päivisin lähelle +28 astetta ja merikin on vielä lämmin. Rannoilla on hyvin tilaa kun eurooppalaisten lomakausi päättyy elokuun lopussa.

No mitä sitten tehdä lomalla.

Pääset helposti liikkumaan ilman autoa talon edestä kulkevilla paikallisbusseilla. Auton vuokraajille on autopaikka talon alla. Tähän aikaan on mukavampi liikkua kun tietkään eivät ole enää niin ruuhkaisia.

Vuokrattavan asuntomme www.lomariviera.fi ympäristössä on paljon kivoja kävelyreittejä. Antibesissa sijaitsee Marineland jossa koko perhe viihtyy. Golfin pelaamiseen on hyvät edellytykset koska kymmeniä kenttiä löytyy lyhyen ajomatkan päässä. Seikkailupuistoissa vierähtää aika lasten kanssa. Monacon merenkulkumuseo ja automuseo ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Kannattaa tutustua myös Monte Carlon kasinoon ja kaupungin läpi luikertelevaan formula1 rataan. Museoita ja taidenäyttelyitä on pilvin pimein mm. Antibesissa oleva Picasson museo. Antibesissa on myös välimeren suurin huvivenesatama Port Vauban sekä vanhakaupunki. Pienissä kylissä voi tehdä löytöjä antiikkimarkkinoilta. Cannesin rantakatu luksusmyymälöineen ja hotelleineen on näkemisen arvoisia. Nizzassa on kaunis ortodoksinen katedraali. Juan les Pinsissä voi ihailla kauniita pinjapuistoja ja alueen pisin hiekkaranta on juuri täällä. Juan les Pinsin ja Antibesin väliin jäävän Cap d`Antibesin rantoja pitkin suosittelemme tekemään muutaman tunnin kävelyretken. Maisemat palkitsevat.

Tässä vain muutamia. Tästä blogista löytyy paljon ideoita ja tietoa mitä kaikkea lomaan voi sisällyttää. Voi käydä niin että yksi loma ei riitä kaiken näkemiseen. Vuokraammekin www.lomariviera.fi asuntoamme joustavasti ympäri vuoden. Norwegianin kyydissä tänne pääsee n. 3 tunnin suorilla lennoilla ympäri vuoden. Finnair lentää kesäaikaan.

Asuntomme on saanut hyvää palautetta mm. sijaintinsa puolesta. Ota rohkeasti yhteyttä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: