Golfia Monte Carlossa

Golfia Monte Carlossa

Monte Carlo Golf Club sijaitsee n. 900 metriä meren pinnan yläpuolella. Erityisesti etuysillä maisemat ovat huikeat. Talvella näkyvät lumihuiput ovat myös vaikuttava näky.

Lähtöajan varaaminen saattaa olla hieman hankalaa mutta kannattaa kokeilla onneaan. Ennen klo 14.00 vieraspelaajat saavat pelata vain kahden ryhmissä. Me pelasimme tuttava pariskunnan kanssa joten naiset ensin matkaan…

Meille sattui hieman erikoinen keli kun pilvet roikkuivat alapuolellamme. Avauslyönnit ykkösen tiillä löimme kohti sumua mutta jo muutaman sekunnin kuluttua aurinko tuli esiin ja näimme miten piikkisuora ja tajuttoman pitkä lyönti laskeutui keskelle väylää, Tästä tulee hyvä kierros 🙂

Proshopissa on ihan pakko piipahtaa. Siellä on hyvä valikoima kaikenlaista. Mukaan lähti bägi, hame ja pusero. Monte Carlo Golf Club kirjailuilla tietysti. Shop menee kiinni klo 17.00 joten kannattaa tehdä ostokset ennen kierrosta!

Ravintolassa emme ole kertaakaan saaneet mitään erityisen hyvää ruokaa.

Tämä kenttä on sellainen ”kerran elämässään pitää pelata” kenttä. Ei mikään ihmeellinen mutta koettavan arvoinen.

Vuokrattavalta loma-asunnoltamme www.lomariviera.fi tänne ajaa moottoritietä n. tunnissa. Me ajelimme rantatietä pitkin. Piti tietysti valokuvata samat hienot maiset tuhannen kerran. Kiirähän siinä sitten lopulta tuli kun saimme tuhrattua aikaa reilut kaksi tuntia.

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: