Autonvuokraus Sixt erittäin huono kokemus

Kokemuksemme Sixt auronvuokrauksesta oli erittäin huono. 

Olemme vuokranneet autoja Nizzassa kymmenen vuoden aikana n. 6 kertaa vuodessa emmekä ole koskaan kokeneet mitään näin järkyttävää. Tämä oli ensimmäinen kokemus Sixtiltä.

Olimme tehneet auton vuokrauksen pienestä autosta jo Suomessa Sixtin sivuilta.
Saimme auton Nizzan lentokentältä. Kuvasimme ja videoimme auton ennen kuin lähdimme ajamaan sillä.

Saimme liian suuren auton joka ei mahtunut autotalliimme. Soitimme seuraavana päivänä kentälle ja sovimme että auto vaihdetaan pienempään.

Videoimme ja kuvasimme auton kun luovutimme sen lentokentälle. Olimme kuulleet että Sixt löytää olemattomia lommoja. Autossa ei ollut kolhuja ja kaikki oli ok. Näin auton tarkastajakin sanoi. Hänen sanansa kuuluvat myös videolla.

Neljä päivää myöhemmin liian ison auton palauttamisesta saimme sähköpostia että siitä oli löytynyt lommo. Järkytyimme.

Vastasimme viestiin ettemme ole samaa mieltä. Kirjoitimme myös Suomen Sixtiin ja sieltä kerrottiin että ovat pahoillaan ja välittävät viestin eteenpäin Ranskaan.

Kun lomamme päätteksi palautimme vaihdetun auton lentokentälle, videoimme sen ulko ja sisältä sekä videokameralla että kännykällä. Samoin otimme kuvaa täydestä bensatankista. Pakotimme virkailijan vastaamaan kysymyksiin ”onko autossa kolhuja tai lommoja? ja onko kaikki ok?”. Vastaukset olivat ettei kolhuja ole ja kaikki on ok. Otimme kuvat auton ulko- ja sisäpuolelta, jolloin autontarkastaja loukkaavasti tokaisi ”oletteko vainoharhaisia” jonka vieressä olevat virkailijat myös kuulivat. Vastasimme että meillä on huonoja kokemuksia. Ehdimme juuri ja juuri ottaa kuvan takaluukusta kun auto hävisi kuin pieru saharaan…

Sixt pyysi meitä lähettämään ottamamme videot ja kuvat. Emme tietenkään lähettäneet. Sen sijaan pyysimme Sixtiä lähettämään kuvan auton ”lommosta” jossa näkyy päivämäärä, kellon aika ja että kuva on oikeasti meillä olleesta autosta. 

Kahden viikon päästä episodin alkamisesta saimme sähköpostiimme viestin ettei Sixt tarvitse lisädokumentteja ja juttu raukesi. Heiltä ei siis löytynyt todisteita ja meidän kahden viikon ponnistelu tuotti tulosta. Kuvat ja videot tulemme säästämään kaiken varalta. Luottokortin kuoletin varmuuden vuoksi.

Suosittelemme kaikkia auton vuokraajia kuvaamaan sekä videoimaan vuokra-autot niin vastaanotettaessa kuin luovutus tilanteessa. Kannattaa myös pyytää tarkastajaa kertomaan kommentit videolle.

Keskustelupalstat ovat pullollaan  huonoja kokemuksia juuri Sixt autovuokraamosta.

Kammottava kokemus ja selvä huijaus yritys.

Emme suosittele auton vuokraamista Sixt autovuokraamosta!!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: