Nizzan sataman luksusjahti

Vuokrattavalta loma-asunnoltamme www.lomariviera.fi on vain n.20 km Nizzaan jonka satamaan tämä Le Quantum Blue on usein parkkeerattuna.

Alus on valmistunut saksalaiselta telakalta vuonna 2014.

Paatin omistaa venäläinen miljardööri Sergei Galitsky. Hän on perustanut venäjälle Magnit nimisen paikallisen Lidlin. Hän on saanut pääomansa ilman valtion tukea ja onkin venäjän rikkain miljardööri joka on tehnyt itse omaisuutensa.

Hän on myös perustanut jalkapalloseuran Krasnodor joka on venäjän liigassa viiden parhaan joukossa.

Tämä kuva on Nice Matinista.

Laiva on pelkkää luksusta. Sieltä löytyy hissejä, kylpyläosasto, helikopterin laskeutumispaikka, liikunta- ja elokuvasali. Aluksessa on vedenalainen valaistus.

Se on 104 metriä pitkä ja 17 metriä leveä. Majoittua voi 13 henkilöä ja paattia kiillottelee ja huoltaa 27 miehistön jäsentä.

Matkavauhti on 23 km tunnissa ja huippunopeus on 40 km tunnissa.

Nizzan satama veloittaa aluksen parkkeerausmaksua 16 000 euroa kuukaudessa ja kun se 1.11.2017 pysäköitiin Nizzaan on siitä jouduttu pulittamaan jo 48 000 euroa.

Tämä on vain yksi useasta luksusjahdista joita voi ihailla Ranskan Rivieran satamissa.

Lähde elämäsi lomalle Ranskan Rivieralle. Me vuokraamme sinulle mukavan kaksion Antibes Juan les Pinsistä. Ota yhteyttä kotisivujemme kautta täältä www.lomariviera.fi Asuntomme on saanut hyvää palautetta mm. sijaintinsa puolesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: