Juan les Pins jouluna 2017

Tänä jouluna on ollut hieman viileämpää kuin viime jouluna mutta auringon paistaessa välillä pärjää ilman takkia. Lämpötila on noussut parhaimmillaan n. +16 asteeseen. Valo täällä on ihan parasta!

Olemme käyneet Cannesin, Antibesin, Nizzan ja Monacon joulumarkkinoilla. Tänä vuonna Monaco veti pisimmän korren. Lapsillekin on paljon kivaa nähtävää ja koettavaa. Juan les Pinsin pinjapuistoon on tuotu kanoja, lampaita, kaneja, ankkoja, aaseja jne. Oli mukava seurata lasten riemua kun he pääsivät aitauksessa pitämään eläimiä sylissään.

Jouluruokia ostimme Antibesissa sijaitsevasta suomi kaupasta ja lähileipomosta löytyi pieni jouluhalko eli ranskaksi buche de noel. Se on kuorrutettu ja koristeltu kääretorttu joka on todella makea. Näiden kaikkien herkkujen sulattamiseksi kiersimme joulupäivänä Cap d´Antibesin rantoja pitkin. Lenkkiin kului 1,5 tuntia. Maisemat olivat henkeä salpaavat ja aurinko lämmitti jopa niin että pieni hiki valui pitkin selkää.

Iltaisin ihailimme kauniita auringonlaskuja.
Voimme lämpimästi suositella joulunviettoa Ranskan Rivieralla ja tietysti asuntoamme Juan les Pinsissä jota vuokraamme joustavasti ympäri vuoden. Voit ottaa yhteyttä meihin kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Asunnolta pääsee kätevästi bussilla joka paikkaan joten omaa autoa ei välttämättä tarvitse. Tästä blogista löytyy paljon juttuja sekä kuvia alueelta.
%d bloggaajaa tykkää tästä: