Vuokrattava loma-asunto lähellä Nizzaa

Vuokrattava loma-asuntomme www.lomariviera.fi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä n. 18 km Nizzan lentokentältä Antibes Juan les Pinsissä. Lentokenttäbussi tuo asunnon eteen ja oman auton vuokraajalle löytyy parkkipaikka talon alta josta pääsee suoraan asuin kerrokseen.

Kaksiomme on saanut hyvää palautetta sijaintinsa puolesta. Hiekkarannalle on n. 200 metriä ja talossa on reilun kokoinen uima-allas. Hyvin varusteltu ruokakauppa sijaitsee kulman takana ja patonkia saa taloa vastaapäätä olevasta leipomosta aamusta iltaan.

Ranskan Rivieralla on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle ympäri vuoden. Norwegianin kyydissä pääsee n. 3 tunnin suorilla lennoilla Helsingistä näihin upeisiin maisemiin ympäri vuoden. Finnair lentää kesäkaudella.

Tässä blogissa on paljon juttuja ja kuvia alueesta. Asunnon hinnat löytyvät myös tästä blogista.

Ota yhteyttä rohkeasti www.lomariviera.fi sivujen kautta. Loman suunnittelu ja odottaminen voi alkaa.

Mukavaa kesän odottelua !

%d bloggaajaa tykkää tästä: