Cap Ferrat rantoja pitkin kävellen

Koska emme jaksaneet kiertää molempia Cap Ferratin kävelyreittejä samana päivän, palasimme näihin upeisiin  maisemiin uudelleen. Nyt oli vuorossa lyhyempi versio.

Ajoimme www.lomariviera.fi asunnolta jälleen Nizzan kautta. Se moottoritie on vaan niin tylsä.

Aurinko paistoi jälleen tänä lokakuisena aamuna pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari oli jo yhdeksältä +20 asteessa. Nyt oli hieman tuulisempi päivä ja mietimmekin että pitääkö ottaa jotain lämmintä mukaan. No sitä lämmintä ei sitten koko reissulla tarvinnut.

Saavuimme samalle parkkipaikalle ja joimme jo lähes kantapaikaksemme muodostuneessa kahvilassa kahvit ja tutun leivonnaisen, puoliksi 🙂

Randonee voisi alkaa. ” Polku” alkoi leveänä ja helppokulkuisena. Maisemat eivät tälläkään kertaa pettäneet. Vastaantulijat joita oli vähän, tervehtivät jälleen ”bonjour”. Me tietysti vastasimme vaikka helpommalla olisi päässyt kun olisi katsonut ohi tai jalkoihinsa 🙂

Lempeä merituuli puhalsi lämpimästi. Saavuimme kohtaan josta aukeni henkeä salpaavat maisemat Italiaan asti. Pieni Ezen kyläkin osui silmään kun oikein siristi silmiään. Vaikuttavan näköinen.

Sitten polku kapeni ja loppumatka olikin hieman taiteilemista märäksi kastuneen kivetyksen päällä. Minkäänlaisia kaiteita ei ollut joten piti yrittään keskittyä myös mihin astui vaikka maisemat veivätkin suurimman huomion.

Saavuimme Paloma Beachille joka luonnollisesti oli jo kiinni ja ravintola suljettu. Koko kierros kesti tunnin mutta aikaa kului valokuvaamiseen ja maisemien ihailuun.

Jos mielesi halajaa näihin upeisiin maisemiin voi vuokrattavaa loma-asuntoamme www.lomariviera.fi tiedustella sivujemme kautta. Ranskan Riviera tarjoaa näkemistä ja tekemistä vuoden jokaiselle päivälle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: