Sospel uinuva kaupunki Mentonin yläpuolella

Vuokrattava loma-asuntomme lähellä Nizzaa, Antibes Juan les Pinsissä tarjoaa hyvät puitteen koko perheen lomalle.

Autoa ei täällä välttämättä tarvitse mutta mikäli auto on käytettävissä on kätevää laajentaa reviiriä. Kaikkea ei välttämättä ehdi yhdellä reissulla nähdä mutta tänne palataankin aina uudelleen ja uudelleen.

Asunnolta n. vajaan tunnin ajomatkan päässä, Mentonin yläpuolella vuorten ympäröimänä ja serpentiiniteiden päässä uinuu suloinen kaupunki nimeltään Sospel. Ollaan niin lähellä Italian rajaa että kaupunki onkin saanut vaikutteita sieltä. Asukkaita on n. 3000.

Täällä aika on ikäänkuin pysähtynyt. Matkalla voi ihastella vanhaa raitiotietä. Kaupungin läpi virtaavan joen molemmille puolille sijoittuneen kaupungin yhdistää silta joka on ollut aikoinaan tulli. Talot ovat vanhoja ja kauniin värisiä auringon osuessa niihin.

Kirkko on varmasti yksi alueen kauneimmista. Kirkon sisällä ovien vieressä on pienoismalli kaupungista ja kun maksaa 1 euron saa tähän valot päälle.

Turisteja täällä ei juurikaan näkynyt, kaunis kirkko ja suloinen kaupunki. Näkemisen arvoinen paikka!

Tulimme asunnolta moottoritietä ja palasimme Monacon kautta rantatietä.

Asuntomme vuokraus kotisivujemme www.lomariviera.fi kautta. Ota rohkeasti yhteyttä. Vuokraamme asuntoamme joustavasti ympäri vuoden. Avaimet luovutetaan Espoossa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: