Autonvuokrausta Hertziltä emme suosittele

Hertziltä autoa emme suosittele vuokraamaan. 

Olemme vuokranneet autoa vuodesta 2009 tästä kyseistä vuokraamosta. Olemme Hertz Gold Plus jäseninä olleet tyytyväisiä tähän kesään asti. Nyt meidän autonvuokrauksemme Hertziltä loppui tähän.
Palautimme auton heinäkuun puolessa välissä kolmen ja puolen viikon vuokra-ajan jälkeen Nizzan lentokentälle. Palautettavien autojen ympärillä hyöri miehiä enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla. Se oli erikoista ja kiinnitti huomiomme.  Jokaisesta autoista auottiin kaikki ovet sekä takaluukut. Meidän autoa kävi katsomassa kolme eri miestä. Tarkastaja ilmoitti että he joutuvat veloittamaan lisämaksua auton siivouksesta koska takaluukussa oli hiekkaa. Rahastuksen makua!
Jos ollaan rantalomalla Ranskan Rivieralla on jokseenkin selvää että autoon kulkeutuu hiekkaa. Mielestämme auton puhdistus vuokra-ajan jälkeen pitää kuuluu vuokrahintaan mutta Hertz on ilmeisesti muuttanut käytäntöään ja auto tulee palauttaa imuroituna ja pestynä. 
Olisimme ymmärtäneet jos autoon olisi oksennettu, ulostettu, sotkettu ruoalla tai jätetty täyteen tyhjiä pulloja ja muuta roskaa.

Tämän lisäksi meiltä on useamman kerran veloitettu lisäkuljettajasta vaikka se kuuluu Hertzin kultaklubi asiakkuuteen. Palautus kyllä tulee mutta sitä pitää erikseen pyytää.  

Suosittelemme käyttämään muita autonvuokrausfirmoja ja olemaan tarkkana mitä kaikkea luottokortilta veloitetaan kun auto on jo palautettu!

%d bloggaajaa tykkää tästä: