Vencestä Greolieresin hiihtokeskukseen

Etsin lähistöllä olevia vesiputouksia ja törmäsin muutamaan videoon jossa kaunis ajoreitti oli kuvattuna moottoripyörän kypärästä. Tällä reitillä ei olisi kuitenkaan noita putouksia.

Suuntasimme asunnolta rantatietä kohti Venceä vaikka navigaattori huusi että käänny vasemmalle. Gagnes-sur-merin kohdalta suostuimme kääntämään auton kohti sisämaata.
Vencen jälkeen ajoimme tietä numero D2. Pysähdyimme ihailemaan maisemia. Edessä näkyi vuoria ja alaspäin avautui upea panoraama Antibesiin, Juan-Les Pinsiin, Cannesiin, Nizzaan.
Suuntana Coursegoules. Tie oli kippurainen ja se kulki upeiden kalliomudostelmien vieressä. Seuraava etappi Greolieres  josta löytyi tienviitta hiihtokeskukseen. Talvella siellä on 30 km latua ja mutkamäki. Lunta ei luonnollisestikaan näin kesäaikaan ole joten päätimme kääntyä takaisin.
Kävimme 1000 metrin korkeudessa. Pyörä tai moottoripyörä olisi parempi kulkuneuvo näiden upeiden maisemien ihailemiseen. Autolla ei uskalla pysähtyä näin kapeilla ja mutkaisilla teillä joten kuvat pitää ottaa suurimmaksi osaksi auton ikkunasta.
Asuntomme vuokrausta voi tiedustella www.lomariviera.fi sivujen kautta. 
Jännitimme riittääkö bensa mutta selvisimme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: