Juan Les Pins ja ihanat hiekkarannat

Ranskan Riviera on täynnä toinen toistaan suloisempia pikku kaupunkeja joko rannalla tai hieman sisämaassa. Jotenkin mielletään että tänne kun tullaan niin asettaudutaan Nizzaan. Senhän kaikki tuntevat. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan ja vaikka majoittumaan hieman pienempiin paikkoihin joista saa osviittaa tässä blogissa ” ympäristö ” sivuilta.
Me tarjoamme vuokrattavaksi mukavan kaksion hyvien kulkuyhteyksien päässä Juan Les Pinsissä. Nizzaan pääsee Finnairilla ja Norwegianilla Helsingistä n. 3 tunnin suorilla lennoilla

Juan Les Pins on pieni kaupunki aivan Antibesin kupeessa. Edustalla levittäytyy pitkä hienohiekkainen ranta. Ranta on matala ja suosii näin myös lapsia. Nizzan epämukavalta kivikkorannalta tullaan tänne ottamaan aurinkoa ja nauttimaan rantaelämästä.  
Toki täällä voi tehdä muutakin kuin maata rannalla. Iltaelämä on vilkasta ja ravintoloita löytyy joka makuun. Illallinen varpaat hiekkaan upotettuna, miltä kuulostaa.
Kaupat pitävät ovensa auki yö myöhään ainakin parhaimpina turistikuukausina. 
Joka kesäiset Jazz festivaalit täyttävät kadut ja ravintolat musiikilla. Ulkoilma konsertti pinjapuistossa aivan Juan Les Pinsin keskustassa on perinne.
Pyöräily ja juokseminen on suosittua ja näin kunnostaankin voi pitää huolta ettei loman aikana aivan pääse repsahtamaan. Aamulenkki auringon paisteessa pitkin hiekkarantaa, kotimatkalla patonki kainaloon ja aamupalan jälkeen päivän rientoihin. 
Täällä pärjää englanninkielellä!
Loma-asunnon varaustilannetta voi tiedustella www.lomariviera.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: