Hiihtoloma 2017 Antibesissa

Hiihtoloman aikaan Ranskan Rivieralla järjestetään lukuisia tapahtumia koko perheelle. Mentonin Sitruunafestivaalit, Nizzan karnevaalit ja Mimosa juhlat lähellä Cannesia. Näistä tapahtumista löytyy tietoa tästä blogista.

Ennen kytättiin halpoja äkkilähtöjä mutta nykyisin lennot saa sitä edullisemmin mitä aikaisemmin varaa. Norwegianin suorat lennot ympäri vuoden Helsingistä Nizzaan kestävät vain n. 3 tuntia ja hupsis olet aurinkoisella Ranskan Rivieralla. Lentojen myynti on jo alkanut !

Täältä löytyy paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Vuokrattava loma-asuntomme www.lomariviera.fi sijaitsee vain n. 18 km Nizzan lentokentältä, Antibes Juan Les Pinsissä. Lentokenttäbussi tuo oven eteen ja oman auton käyttäjälle talosta löytyy parkkipaikka. Julkinen liikenne on hyvää ja edullista.

Lämpötila kipuaa päivisin jopa + 18 asteeseen joten kevytuntuvatakki on täysin liioittelua.

Piipahdimme hiihtoloma viikolla Mentonissa Sitruuna festivaaleilla. Koko kaupunki oli koristeltu sitruunoilla ja appelsiineilla. Festivaalit järjestetään ensi vuonna 11.2.-1.3.2017 välisenä aikana siis juuri sopivasti koulujen hiihtolomien aikoihin. Menimme itse autolla mutta sinne pääsee kätevästi myös junalla. Asunnon ympäristöstä löytyy paljon kivoja paikkoja kuten Cannes, Antibes, Juan Les Pins, Monaco jne.

Vain muutaman tunnin ajomatkan päässä on laskettelukeskuksia.

Loma-asunnon varaustilannetta voi tiedustella www.lomariviera.fi sivujen kautta !

%d bloggaajaa tykkää tästä: