Ventimiglian perjantai markkinoilla

Olimme kuulleet että markkinoille kannattaa mennä junalla koska parkkipaikan löytäminen olisi toivotonta. Junamatka kestäisi n. 1,5 tuntia.

Markkinat järjestetään perjantaisin ja ovat auki klo 8-15.

Lähdimme Juan Les Pinsin juna-asemalle ja huomasimme että juna on 25 minuuttia myöhässä. Asemalaituri alkoi täyttyä ihmisistä joilla määräpää oli selvästi sama kuin meillä. Kohta taululle tuli teksti että juna on 40 minuuttia myöhässä joten teimme suunnitelmaan muutoksen. Palasimme lippuluukulle jossa lipunmyyjä tokaisi C`est normal ( normaalia siis ) ja antoi rahat mukisematta takaisin.
Palasimme asunnolle ja päätimme lähteä autolla. Navigaattoriin määränpää moottoritietä ja olisimme perillä n. tunnin kuluttua. 
Saavuttuamme Ventimigliaan löysimme sillan kupeesta alueen jossa ystävällinen hampaaton italialainen mieshenkilö ohjasi meidät parkkiin, rahasti vitosen ja neuvoi että sillan yli ja siinä ne markkinat ovat. Ei siis mitään ongelmaa.
Mikä shoppig heaven:) 
Markkinakojuja riitti silmän kantamattomiin. Emme jaksaneet koluta ihan jokaista. Vaatteita, laukkuja, turkkeja, ruokaa, kenkiä, hattuja, koruja jne. Kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. 

Jotenkin sottaisempaa täällä Italian puolella oli mutta kassillinen halpoja vaatteita tarttui mukaan.
Vuokrattavaa loma-asuntoamme Juan Les Pinsistä voi kysyä www.lomariviera.fi sivujen kautta.

Lähde elämäsi lomalle Rivieralle !

%d bloggaajaa tykkää tästä: