Miksi Juan Les Pins

Tämä Antibesin kunnassa sijaitseva pieni kaupunki on suosittu kansainvälisten seurapiirien matkailukohde. Juan les Pinsissä on alueen pisin ja ihanin hiekkaranta. Täällä lomailee ihan tavalliset ihmiset ja ilmapiiri on rento. www.lomariviera.fi asunnolle on Nizzan lentokentältä n. 18 km.

Juan les Pinsissä voi lomailla hieman edullisemmin kuin Nizzassa. Sesonkiaikana tietysti joka paikassa on kalliimpaa. Loma-asunnon ympärillä on paikallista asutusta ja se on rauhallisempi lomapaikka kuin Nizza. Silti ravintoloita löytyy kävelyetäisyydeltä unohtamatta yöelämää.

Pienellä alueella on paljon nähtävää ja Antibesiin on kävelymatka. Cannesiin asunnolta on vain 8 km. Monet satamat, hulppeat huvilat, loisto autot, kauniit puutarhat, hyvä ruoka ja edullinen viini, turkoosi meri ja sininen taivas ovat koko ajan ympärillä. Julkinen liikenne on edullista.

Aurinko paistaa n 300 päivää vuodessa ja näin moni onkin valinnut juuri tämän alueen eläkepäivien viettämiseen leppoisan ilmaston vuoksi.

Taiteilijoista mm. Picasso ja Renoir ovat asuneet alueella. Heidän museonsa ovat vierailun arvoisia. Nykyisinkin Ranskan Rivieralla on paljon julkisuuden henkilöiden asuntoja ja näin täällä voikin bongailla julkkiksia.

Juan les Pinsin ranta on täynnä ihania ravintoloita joissa syödään aivan rantaviivassa, varpaat hiekkaan upotettuina. Golfe Juanin satamassa on myös kivoja ja tunnelmallisia ravintoloita. Illallinen auringon laskua ihaillen on varmasti mieleen painuva kokemus. Merenelävät ovat suosittuja.

Lokakuulle asti riittää rantakelejä ja mikä parasta, täällä pärjää englanninkielellä.

Voit tiedustella vuokrattavaa loma-asuntoamme www.lomariviera.fi sivujen kautta. Toteuta yksi elämäsi mieleenpainuvimmista lomista näissä upeissa maisemissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: