Sadepäivän tekemistä

Ranskan Rivieralla sataa harvoin ja yleensä sade kestää vain hetken eikä kestä koko päivää. Ei kannata siis masentua vaikka aamulla taivas olisikin pilvessä ja ripsisi vettä. Aurinko saattaa paistaa jo muutaman tunnin päästä.

Mikäli kuitenkaan sade ei näytä laantuvan kannattaa tehdä jotain mitä ei halua tehdä kauniilla ilmalla.

Vuokrattavalta loma-asunnolta www.lomariviera.fi kannattaa suunnata johonkin näistä:

Monaco ja merenkulkumuseo ja akvaario. Se sijaitsee vanhassa kaupungissa lähellä kuninkaanpalatsia. Täällä saa aikaa kulumaan useamman tunnin. Nähtävää on kaiken ikäisille. Kannattaa myös laskeutua portaita alas meren rantaan josta rakennusta voi ihailla kuvassa näkyvästä kulmasta.

Lähellä Monacon vanhaa kaupunkia sijaitsee Ruhtinas Rainier III vanhojen autojen museo Collection des Voitures Anciennes. Huikean hieno läpileikkaus eri aikakauden menopeleihin.

Täällä pääset seisomaan Formula 1 auton vieressä.

Cap3000 on valtava ostoskeskus lähellä Nizzan lentokenttää. Liikkeitä löytyy monessa kerroksessa ja sitä on laajennettu vuonna 2016. Sieltä löytyy paljon merkkiliikkeitä ja mm. Lafayetten tavaratalo.

Nice Etoile ostoskeskus Nizzan keskustassa. Paljon kauppoja useammassa kerroksessa ja autoille parkkihalli. Ravintoloita ja kahviloita löytyy lähes joka kerroksesta.

Picasson museo Antibesin vanhassa kaupungissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: