Hotelli vai loma-asunto

Valmismatkojen sijaan monet varaavat lennot ja majoituksen erikseen. Näin on monipuolisemmat mahdollisuudet räätälöidä lomasta oman näköinen. Räätälöimällä saattaa säästää.

Hotellihuoneet ovat Ranskan Rivieralla usein pieniä ja ranskalainen aamupala on suhteellisen niukka tai sitä ei ole ollenkaan. Aamupalaan kuuluu usein vain pala patonkia, kahvi ja tuoremehu. Notkuvia aamiasbuffeita on harvassa hotellissa ja jos sellainen löytyy on hinta suolainen.
Vuokrattavana oleva kaksiomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä niin lentokentältä kuin lähikaupungeista. Avainten luovutuksen yhteydessä annamme tarkat ohjeet miten asunnolle löytää niin bussilla kuin omalla autollakin.
Asunto sopii hyvin kahdestaan matkustavalle ja perheelle jossa on kaksi lasta. Neljälle aikuiselle saattaa tulla ahdasta.
Hyvin varusteltu ruokakauppa on asunnolta  50 m päässä ja tuoretta patonkia saa taloa vastapäätä olevasta leipomosta aamuvarhaisesta iltamyöhään. Aamiaisen voi valmistaa silloin kun haluaa eikä ole muutenkaan sidottu ruoka-aikoihin. Ranskalainen ei syö edellisen päivän leipää.
Uima-allas ja 200 metrin päässä oleva hiekkaranta, kävely etäisyydeltä löytyvät ravintolat, esteetön näkymä parvekkeelta ja paljon muuta puhuu puolestaan loma-asunnon vuokraamiselle.
Täältä voi tiedustella loma-asunnon varaustilannetta www.lomariviera.fi
Nizzaan pääsee Norwegianin ja Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä n. 3 tunnissa ja aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Nizza, Cannes, Saint Tropez, Monaco ovat kaikki lähellä. Mikä parasta täällä pärjää englanninkielellä!

Toivotamme sinut tervetulleeksi asustelemaan tänne:)
%d bloggaajaa tykkää tästä: