Kesäloma suunnitelmia

Matkan suunnittelu on ihanaa. Lentoja saa edullisemmin mitä aikaisemmin varaa. 
Loma-asunnon voi varata tämän www.lomariviera.fi linkin kautta ja sekin kannattaa tehdä ajoissa jos haluaa lomailla heinä- tai elokuussa. Viime kesän kylmät ja sateiset kelit ovat varmasti kaikkien muistissa ja itse kukin haluaisivat että kesälomasta ainakin osa olisi aurinkoinen ja lämmin.

Finnair ja Norwegian lentävät Helsingistä Nizzaan n. 3 tunnin suorilla lennoilla. Matkan aikana voi nauttia ihanista alppimaisemista.

Olemme itse lomailleet tällä alueella jo vuodesta 2009 ja voimme lämpimästi suositella. Täällä vietät ikimuistoisen perheloman, golfloman, shoppailuloman, rantaloman, häämatkan, gourmetloman, kuntoiluloman, kulttuuriloman jne. Tekemistä ja näkemistä löytyy jokaiseen makuun.

Mikä parasta, täällä pärjää englannin kielellä.

Vain sinä puutut näistä kuvista:)

%d bloggaajaa tykkää tästä: