Nizza, Park Du Chateau ja näkymät Enkeltenlahdelle

Nizzaan on asunnolta matkaa n. 20 km ja sinne kannattaa mennä junalla. Ruuhka-aikoina bussimatka voi kestää.

Nizzan vanhasta kaupungista löytyy joka päivä tori. Maanantaisin on kirpputori ja antiikkimarkkinat. Kaikkina muina päivinä siellä järjestetään valtava kukkatori. Ostosten lomassa voi nauttia kupposen kahvia tai syödä lounasta lukuisissa ravintoloissa ja baareissa.

Ranta Nizzassa on kivikkoinen ja näin ollen epämukava. Moni uimisesta ja auringonpalvomisesta pitävä suuntaakin juuri Juan Les Pinsin ja Antibesin rannoille. Lomariviera asunnon ranta on hieno hiekkaranta ja lapsiystävällinen. Onhan hiekkakakkujen tekeminen aivan ihanaa puuhaa!

Nizzan vanhankaupungin ja sataman välissä on kukkula  Parc du Chateau. Sieltä avautuu upeat näkymät Enkeltenlahdelle, Nizzan kaupunkiin ja satamaan. Valtavan vesiputouksen kohina kuuluu pitkälle. Alueella on myös hautausmaa. Ylös pääsee portaita tai hissillä. Matkalla ylös voi jo pysähtyä ihailemaan maisemia mutta parhaat kuvat saa aivan huipulta.

Loma-asunnon varaustilannetta voi kysyä www.lomariviera.fi sivujen kautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: