St Paul de Vence ihastuttava taiteilijakylä

Hurmaava taiteilijakylä St Paul de Vence sijaitsee Grassen takana. Kaupungin muureilta avautuu upeat näkymät merelle ja vanhalle hautausmaalle.

Vencen kapeilla kujilla kannattaa poiketa lukuisiin taidegallerioihin ja työpajoihin. Ravintoloissa ja kahviloissa voi nauttia lounasta ja siemaista kupposen kahvia leivoksen kera. Monissa amerikkalaisissa elokuvissa vilahtavan Cafe de la Place kahvilan edessä näkee petanquen pelaajia.

Vencestä löytyy Ranskan vanhin suihkukaivo La Grande Fontaine sekä ihastuttava vanha hautausmaa.

Poikkesimme yhteen ihanaan keksikauppaan. Meille tarjottiin niin monet maistiaiset ettei kaupasta kehdannut poistua ostamatta. Rasiat olivat kerrassaan suloisia ja ne oli pakattu täyteen maistiaisiksi saatuja herkkuja. Kohtuullisen arvokkaita mutta hyviä. NAM 🙂

Asunnon varaustilannetta voi tiedustella  www.lomariviera.fi sivujen kautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: