Rantaelämää Antibes Juan Les Pins

Asunnolta on hieno hiekkaiselle rannalle n. 200 metriä. Tietä ei tarvitse ylittää koska alikulkutunneli johtaa suoraan rannalle. Tällä rannalla on paljon väljempää kuin aivan Juan Les Pinsin keskustan rannalla eikä sinne tarvitse rynnätä heti kissojen kirkuessa varaamaan paikkoja. Elokuussa tälläkin rannalla on hieman enemmän ihmisiä.

Rannalta löytyy myös vuokrattavia rantatuoleja, jotka ovat ravintoloiden yhteydessä. Niitä vuokrataan puoleksi päiväksi tai koko päiväksi. Ravintolat tarjoavat lounasta ja iltaisin illallista.

Kioskeista voi ostaa kahvia, voileipiä, virvokkeita ja jäätelöä.

Yleisellä rannalla on wc tilat. Omat paperit kannattaa ottaa mukaan:) Suihkut löytyvät myös.

Ajanvietettä löytyy jokaiselle. Voit harrastaa vesihiihtoa, vuokrata kanootin tai vesiskootterin, kävellä rantaa pitkin, uida turkoosin sinisessä Välimeressä, pelata erilaisia rantapelejä tai ihan vaan loikoilla aurinkovarjon alla ja lukea kirjaa. Aaah, kuuletko jo laineiden liplatuksen.

www.lomariviera.fi asunnolta rantaan kävelee muutamassa minuutissa:)

%d bloggaajaa tykkää tästä: