Pärjääkö Englannilla

Kyllä pärjää.

Ruokalista löytyy lähes poikkeuksetta englanniksi. Olemme lomailleet Ranskan Rivieralla nyt kuutena peräkkäisenä vuotena ja  harmittaa kun yrittää ravintolassa tarjota hieman vielä haparoivaa ranskankielen sanastoaan, niin lähes poikkeuksetta tarjoilija kääntää puheen englanniksi. Yritämme kuitenkin itse selviytyä ranskaksi ja kuuntelemme mitä  meille englanniksi vastataan.

On tietysti tilanteita jolloin hieman suuremmasta sanavarastosta olisi hyötyä ja olisi mukava keskustella paikallisten kanssa. Ranskalaiset kun ovat paljon sosiaalisempia kuin me jurottavat suomalaiset. Hississäkin tervehditään ja pois lähtiessä toivotetaan hyvää päivän jatkoa. Suomessa tuijotetaan kiusaantuneena hissin ovea ja toivotaan etteivät katseet vaan kohtaisi.

Tervetuloa aurinkoiselle Ranskan Rivieralle 🙂

Loma asunnon varaustilannetta voi tiedustella www.lomariviera.fi kautta.

Olemme myös facebookissa ja Instagramissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: